In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Päiväkotimme Päiväkotimme

Päiväkotimme sijaitsee Kaijonharjun keskustan tuntumassa ja sen tunnistaa katolla olevasta komeasta kukosta – lasten suussa nimenä onkin Kukkotarha.

Päiväkotimme on aloittanut toimintansa vuonna 1984 ja toimitilamme ovat viihtyisät ja tarkoituksenmukaiset. Tilat riittävät pienryhmissä toimimiseen ja keskellä taloa on tilava sali, joka on aktiivisessa käytössä.

Meidän sali

Tiloja käytämme monipuolisesti ja ns. jakotiloja esim. liikuntasali, komerot ja käytävät ovat aktiivisessa käytössä. Osana oppimisympäristöä käytämme myös pihaa ja lähipuistoja. Hyvin suunnitellun oppimisympäristön avulla edistämme lapsen kasvua, kehitystä ja oppimista.

Kuivasjärvi vesilintuineen ja talven hiihtolatuineen, leikkipuistot jne. ovat vain kivenheiton päässä päiväkodista, kasvitiet puutarha, kirjasto, nuorisotalon liikuntasali ovat myös lähellämme.

Hei me keinutaan
Päiväkodin pihan perusparannus valmistui elokuussa 2009. Pihamme on nyt toimiva ja mahdollistaa monipuoliset ulkoleikit. Pienille on erotettu aidalla oma piha-alue omine leikkivälineineen mikä lisää eri-ikäisten lasten turvallista liikkumista ulkoilun aikana.

Sisällä lapsi saa turvallisissa rajoissa liikkua esim. rakentaa liikuntaratoja, hyppiä, pomppia ja purkaa energiaa.