Opiskelijakunta Opiskelijakunta

Opiskelijakunta luo henkeä ja vaikuttaa

 

Jokainen lukion opiskelija kuuluu opiskelijakuntaan. Opiskelijakunnalla on oikeus - ja velvollisuuskin - suunnitella ja edistää opiskelijoiden yhteistoimintaa ja koulutyötä. Opiskelijoiden omaehtoinen toiminta voi rikastuttaa koko koulun elämää monin tavoin.

 

Haastattelujen perusteella valitut opiskelijat muodostavat opiskelijakunnan hallituksen, joka vastaa esimerkiksi erilaisten tapahtumien järjestämisestä. Hallitus valitaan vuosittain heti syyslukukauden alussa. Se tekee yhteistyötä rehtorin ja opettajakunnan kanssa. Kastellissa ohjaavana opettajana lukuvuonna 2017 - 2018 toimii Mira Avela.

 

Opiskelijakunnan hallitus osallistuu lukuvuoden tapahtumien suunnitteluun, järjestää ideoiden ja tarpeiden mukaan ajankohtaisia teemapäiviä ja organisoi muun muassa koulukuvaukset.

 

Muutkin lukiolaiset voivat tulla seuraamaan hallituksen kokouksia ja saada myös puheoikeuden niin halutessaan. Hallitus päättää puhe- ja läsnäolo-oikeudesta.

 

Opiskelijakunnan yhteystiedot

Puheenjohtaja: Valtteri Råman

Varapuheenjohtaja: Anni Lakso

Sihteerit: Aleksi Heikkilä ja Vilma Löytynoja

Ilmoitusvastaava: Valtteri Päätalo

Rahastonhoitaja: Taika Nurkkala

Muut jäsenet: Pyry Kuusinen, Santeri Karvola, Ville Jaara, Lari Karvonen, Sonja Raappana, Jouna Jomppanen, Ella Marjamaa, Annika Kangas, Olka Koskenniemi, Helmi Hagman, Venla Piirainen ja Linnea Pitkänen

Ohjaava opettaja

Mira Avela