Ajankohtaista

Kansainvälinen ruokaviikko 22.4-27.4.2018

Koulussamme vietettiin kansainvälistä ruokaviikkoa, jonka aikana tutustuttiin erimaiden ruokiin ja ruokakulttuureihin. Maanantaina tutustuimme Kiinaan ja ruokana oli broilerinuudelia. Tiistaina maistelimme italialaista jauhelihalasagnettea. Keskiviikon ruokakulttuurina meillä oli Afrikka ja söimme currykalaa ja cous cousia. Torstaina vuorossa oli Irak/ Kurdistan ja ruokana meillä oli broileria ja sweet and sour-kastiketta. Perjantaina söimme meksikolaisittain jauhelihatortilloja. Kaikki oppilaat ja opettajat olivat iloisia vaihtelusta. Viikko oli erityinen, koska perjantaina oli vielä vappukarnevaalit. Kaikki lähtivät mukavalla mielellä Vappulomalle. Katso kuvat.

Jakolinkki