In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Kivisydämen rakentaminen etenee

Kivisydämessä on päästy pintatöiden viimeistely- ja talotekniikan sekä opasteiden asennusvaiheeseen. Pysäköintilaitos valmistuu aikataulussa ja työtä tehdään parhallaan yli 100 henkilön voimin ja se luovutetaan rakennuttajalle Oulun Pysäköinti Oy:lle syyskuun lopussa.

Oulun Pysäköinti Oy julkaisi yhteistyössä Pohjois-pohjanmaan museon kanssa toteutettavan taideverhoushankkeen pysty-yhteyksien ulkoseiniin. Teokset ovat valokuvaaja Uuno laukan (1914-1978) vanhaa oulua esittelevästä kokoelmasta ja ne kuvaavat kotikaupunkimme historiaa ja kehitystä. Taideverhoukset avaavat parhaiten Kivisydämen liittymistä ouluun ja oulun liittymistä Kivisydämeen, joka on nyt mahdollistanut ydinkeskustan kehittymisen seuraavaan merkittävään askeleeseensa. Kadulle tulevat pysty-yhteydet löytyvät Ottokarhin puiston laidalta, sekä Kauppurienkadulta.
 
Havainnekuvat julkaistaan heinäkuun aikana Kivisydämen kotisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa esittelyvideon muodossa.
 
Kivisydämestä on tulossa vuorovaikutteinen virtuaalipelisovellus. Sovelluksessa voit valita oman autosi muutamista vaihtoehdoista ja harjoitella ajamaan Kivisydämessä. Sovellus on myös hyödyllinen opeteltaessa löytämään aina paras sijainti läheltä aiottua asiointikohdetta.
 
Kivisydämessä korostetaan hyvää opastusta sekä turvallista liikkumista. Pelin myötä tutustuminen ja ajaminen Kivisydämessä tuodaan käyttäjien ulottuville jo kuukausia ennen varsinaisia avajaisia.
Oulu on tunnettu edelläkävijä teknologiassa ja tulee sitä myös aina olemaan. Kivisydän haluaa olla maailman pysäköintilaitosten kärkikastia jo rakennusvaiheessa ja näin Oulun imagollekin sopivaa edistyksellistä teknologiaa on tarjolla runsaasti helpottamaan asiointia Kivisydämessä.

Lisätiedot työmaista; suunnittelupäällikkö Sami Kari, puh 0400157947

Katso lisätietoa osoitteesta www.kivisydan.fi


Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut

  • Käyntiosoite work Solistinkatu 2,
  • Postiosoite postal PL 32, 90015 Oulun kaupunki 90140 Oulu
  • Sähköposti
  • Verkkosivut www.ouka.fi
Tiedot esitetään hCard-muodossa.