Kaupunkisuunnittelupalkinto 2016 myönnettiin Taina Pitkänen-Kolille - Ajankohtaista - Kaupunkisuunnittelu - Kaupunkisuunnittelu - Oulun kaupunki

Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Kaupunkisuunnittelupalkinto 2016 myönnettiin Taina Pitkänen-Kolille

Kaupunkisuunnitteluseminaari järjestettiin Oulussa tänä vuonna kymmenennen kerran 12.10.2016. Tilaisuudessa kuultiin useita puheenvuoroja liittyen kaupunkien vetovoimatekijöihin ja Oulun kehittämiseen.

Vuodesta 2007 alkaen seminaarin yhteydessä on jaettu Kaupunkisuunnittelu-palkintoa, joka tähän mennessä on myönnetty kolmesti. Tämän vuoden Kaupunkisuunnittelupalkinto 2016 myönnettiin Taina Pitkänen-Kolille tunnustukseksi pitkään jatkuneesta ansiokkaasta työstä Oulun kaupunkisuunnittelun hyväksi. Palkinnon myötä Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut haluaa kiittää pitkäaikaista teknisen lautakunnan puheenjohtajaa, jonka aloitteesta Kaupunkisuunnitteluseminaari järjestettiin ensimmäisen kerran.

Kaupunkisuunnittelu edellyttää laajaa yhteistyötä ja vuorovaikutusta usean eri toimijan kesken. Kaupunkiorganisaatiossa korostuu päättäjien rooli: heidän tulee kuulla sekä asiantuntijoiden näkemyksiä että kuntalaisten mielipiteitä ja uskaltaa tehdä yhdyskuntarakenteeseen pitkällä aikavälillä vaikuttavia päätöksiä. Tässä vaativassa roolissaan Taina Pitkänen-Koli onnistui hyvin, hän oli avoin uusille avauksille, vuorovaikutteinen, innostava ja kiinnostunut – ja on edelleen, nyt aktiivisena kuntalaisena!

Vuoden 2016 Kaupunkisuunnitteluseminaari onnistui yli odotusten! Seminaariin osallistui 165 henkilöä ja asiantuntevat esitykset herättivät vilkasta keskustelua.

Kaupunkisuunnitteluseminaarin ohjelmat ja aineistot löytyvät kaupungin nettisivulta
www.ouka.fi/oulu/kaupunkisuunnittelu/kaupunkisuunnitteluseminaari

Kaupunkisuunnitteluseminaarissa pidetyt esitykset tullaan lisäämään sivuille viimeistään 19.10.2016.

Lisätietoa
Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, yleiskaavapäällikkö Paula Paajanen, p. 044 703 1233 paula.paajanen(at)ouka.fi


Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, kaupunkisuunnittelu

  • Käyntiosoite work Solistinkatu 2, Oulu
  • Postiosoite postal Oulun kaupungin kirjaamo PL 27, 90015 Oulun kaupunki
  • Puhelin work Vaihde 08 558 410 Kaupungin puhelinpalvelunro
    08 558 558 00 work
  • Sähköposti
  • Anna palautetta
Tiedot esitetään hCard-muodossa.