Ajankohtaista

< Takaisin

Asukaskysely pysäköintijärjestelyistä

Kaupunkirakenteen tiivistymisen myötä autojen pysäköinti voi vaatia uusia tehokkaammin toteutettuja pysäköintiratkaisuja. Pysäköinnin toiminnallisuudessa merkittävä tekijä on pysäköintialueen palvelutaso pysäköintialuetta käyttävän mielestä. Kyselyssä haastatellaan oululaisten ajatuksia ja mielipiteitä liittyen asukaspysäköintiin ja sen kehittämiseen. Kysely on voimassa 31.5.-21.6.2018 osoitteessa:

https://my.surveypal.com/Kysely-asukaspysakoinnista

Kysely sisältää kysymyksiä ja väittämiä mm. asukaspysäköinnin hinnoittelusta ja vapaiden paikkojen saatavuudesta tai pysäköintialueiden käytön tehostamiseen liittyen. Asukaskyselystä saatavia tuloksia käytetään osana Oulun yliopiston ympäristötekniikan koulutusohjelman lopputyötä, joka liittyy autopaikkojen nimikoimattomuuteen ja vuorottaiskäyttöön.

Kyselyyn vastaaminen vie aikaa noin 10 minuuttia. Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan 50 euron arvoisia joukkoliikenteen Waltti-kortteja. Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja tuloksia esitellään siten, ettei niistä voi tunnistaa yksittäisiä vastauksia.

Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut

Jakolinkki

Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, kaupunkisuunnittelu

  • Käyntiosoite work Solistinkatu 2, Oulu
  • Postiosoite postal Oulun kaupungin kirjaamo PL 27, 90015 Oulun kaupunki
  • Puhelin work Vaihde 08 558 410 Kaupungin puhelinpalvelunro
    08 558 558 00 work
  • Sähköposti
  • Anna palautetta
Tiedot esitetään hCard-muodossa.