Ajankohtaista

< Takaisin

Kaupunkisuunnittelupalkinnon 2018 saaja toimitusjohtaja Raimo Hätälä, Oulun Sivakka Oy

Oulun kaupunki yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut on myöntänyt kaupunkisuunnittelupalkinnon 2018 toimitusjohtaja Raimo Hätälälle, Oulun Sivakka Oy.

Palkinto myönnetään tunnustukseksi pitkään jatkuneesta ansiokkaasta työstä Oulun asumisen hyväksi. Palkinto myönnetään vuosittaisen Kaupunkisuunnitteluseminaarin yhteydessä.

Sivakka on monipuolinen ja vastuuntuntoinen vuokra-asuntotuottaja. Hyviä esimerkkejä uudistumisesta ovat mm. kehityshankkeet Haukiputaan ja Oulunsalon keskuksissa sekä sekoittunut palveluasumisen malli Heinäpäässä. Sivakka on ansiokkaasti mukana suunnittelemassa Kaukovainion ja Puolivälikankaan uudistamista. Oulun kaupunki pitää Sivakkaa luotettavana kumppanina. Yhtiö panostaa vahvasti vuorovaikutukseen asukkaiden kanssa.

Toimitusjohtaja Raimo Hätälä on myös valtakunnallisesti aktiivinen toimija. Kohtuuhintaisen vuokra-asumisen edistäjät KOVA ry:n varapuheenjohtajana hän on ollut kehittämässä kohtuuhintaista vuokra-asumista Suomessa. Toimii tällä hetkellä Rakli:n asunnot johtoryhmän puheenjohtajana.

Jakolinkki

Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, kaupunkisuunnittelu

  • Käyntiosoite work Solistinkatu 2, Oulu
  • Postiosoite postal Oulun kaupungin kirjaamo PL 27, 90015 Oulun kaupunki
  • Puhelin work Vaihde 08 558 410 Kaupungin puhelinpalvelunro
    08 558 558 00 work
  • Sähköposti
  • Anna palautetta
Tiedot esitetään hCard-muodossa.