Ajankohtaista

< Takaisin

Rakentajapalstojen haku Hiestasaaren siirtolapuutarhaan avoinna

Hietasaaren siirtolapuutarhan alueella on avautunut haku viidelle palstalle, jotka on tarkoitettu rakentajaryhmille. Haku on auki 1.3.–31.5.2021.

Palstojen hakijoiden tulee esittää suunnitteluun ja rakentamiseen työryhmä, jossa on mökin pääsuunnittelija sekä vihersuunnittelija puutarhaa varten. Vapaamuotoisessa hakemuksessa työryhmän tulee esittää lyhyt kuvaus, millaisen kokonaisuuden työryhmän mökki ja puutarha muodostaisivat tunnelmaltaan ja värimaailmaltaan. Päätöksenteossa painavat muun muassa kokonaisuuden soveltuvuus ympäristöön, arkkitehtuuri, omaperäisyys ja pölyttäjien huomioiminen puutarhan lajivalinnassa. Paikallisuus katsotaan eduksi. Tarkemmat hakuohjeet löytyvät kaupungin nettisivuilta ouka.fi/siirtolapuutarha.

Päätöksen tekee erillinen arviointiryhmä hakuajan päätyttyä. Palstoja varataan korkeintaan yksi hakijaa kohden.

Tavoitteena on, että haettavana olevat viisi palstaa toimivat Oulun vuoden 2025 asuntomessujen oheiskohteina. Palstan varaamisesta ja vuokraamisesta tultaisiin tässä tapauksessa solmimaan erillinen sopimus Oulun kaupungin ja Osuuskunta Suomen Asuntomessujen kanssa. Mahdolliset asuntomessupalstojen mökit voi myydä asuntomessujen 2025 jälkeen. Siihen asti palstoja vuokrataan rakentajalle palstamökin sekä puutarhan rakentamista varten.

Lisätietoja siirtolapuutarhasivulta

Jakolinkki

Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, kaupunkisuunnittelu

  • Käyntiosoite work Solistinkatu 2, Oulu
  • Postiosoite postal Oulun kaupungin kirjaamo PL 71,
    90015 Oulun kaupunki
  • Puhelin work Vaihde 08 558 410 Kaupungin puhelinpalvelunro
    08 558 558 00 work
  • Sähköposti
  • Anna palautetta
Tiedot esitetään hCard-muodossa.