Ajankohtaista - Turvallinen Oulu

< Takaisin

Tervetuloa etävanhempainiltaan 24.11. tai 26.11. - Teemana digiajan uhat ja niiltä suojaaminen

 

Turvallinen Oulu -hanke järjestää 24.11. ja 26.11. klo 18-19.15 etävanhempainillat oululaisille vanhemmille. Vanhempainillassa käsitellään ilmiöitä, jotka uhkaavat tällä hetkellä lasten ja nuorten turvallista kasvua sekä keinoja, miten aikuinen voi turvata ja tukea heitä digiajassa. Molemmissa illat ovat samansisältöisiä. 

 

Asiantuntijana "sometohtori" Suvi Uski 

Tämän päivän lapset ja nuoret elävät maailmassa, jossa kuulee ja näkee enemmän kuin tarvitsisi ja kokee enemmän kuin haluaisi. Lapset ja nuoret voivat kohdata netissä ja sosiaalisessa mediassa muun muassa häirintää, houkuttelua sekä haitallisia sisältöjä.

Vanhempainillassa aiheesta ja ilmiöistä puheevuoron pitää sosiaalipsykologi, sosiaalisen median tutkija & ”sometohtori” Suvi Uski. Puheenvuoron jälkeen aiheesta käydään paneelikeskustelua, jossa äänessä ovat koulupoliisi Merja Rasinkangas, oppilasedustaja, MLL mediakasvattaja & vanhemman edustaja Heli Kiema-Junes (24.11.) sekä Vanhempainliiton asiantuntija Sari Haapakangas (26.11.). 

 

Osallistu TEAMS-sovelluksella

Etävanhempainiltaan pääsee osallistumaan etänä omalta koneelta alla olevien linkkien kautta. Molempiin tilaisuuksiin mahtuu mukaan 250 osallistujaa, joten varmista paikkasi olemalla ajoissa linjoilla!

Tiistaina 24.11. klo 18.00 - 19.15
Osallistumislinkki: Liity Microsoft Teams -kokoukseen painamalla tästä

Torstaina 26.11. klo 18.00 - 19.15 

Osallistumislinkki: Liity Microsoft Teams -kokoukseen painamalla tästä

 

Mielessä kysymyksiä aiheesta?

Osallistujat voivat laittaa etukäteen kysymyksiä illan asiantuntijoille osoitteessa: https://survey.zef.fi/kj6o5jen/index.html.
Kysymyksiä voi esittää myös tilaisuuden aikana.

 

Vanhempainillat ovat osa Turvallinen Oulu -hankkeen turvataitokasvatuksen edistämisen ja vanhemmuuden tukemisen toimenpidettä.

 

Tervetuloa kuulolle!

 

Jakolinkki