Ajankohtaista - Turvallinen Oulu

< Takaisin

Psykososiaalinen tuki väkivaltakokemuksen jälkeen - kuuntele Turvallinen Oulu -podcastin uusi jakso

Turvallinen Oulu -podcastin kuudennessa jaksossa keskustellaan meneillään olevista hankkeista, jotka tarjoavat tukea ja hoitoa lapselle ja nuorelle väkivaltakokemuksen jälkeen. Turvallinen Oulu- hankkeen WalkIn -toiminnasta ja psykososiaalisesta tuesta on kertomassa psykiatrinen sairaanhoitaja Joni Saarela. Barnahus -hankkeen etenemistä valottaa Marika Laakkonen-Linna. Hän oimii psykologina lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian yksikössä OYS:ssa ja on myös mukana THL:n Barnahus-hankkeessa kehittämässä lasten väkivalta- ja seksuaalirikosten tutkintaa ja uhrien hoitoa.

Lue Mun Oulun juttu aiheesta kokonaan painamalla tästä (julkaistu 4.12.2020)
 

Kuuntele Turvallinen Oulu -podcastin 6. jakso: Psykososiaalinen tuki väkivaltakokemuksen jälkeen Soundcloudista tästä linkistä. 

Kuuntele Turvallinen Oulu -podcastin 6. jakso: Psykososiaalinen tuki väkivaltakokemuksen jälkeen Spotifysta tästä linkistä. 

Podcast-jakson tekstivastine

 

 

Kuvassa sohvalla istuvat Turvallinen Oulu-hankkeen psykiatrinen sairaanhoitaja Joni Saarela sekä Marika Laakkonen-Linna, joka toimii psykologina lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian yksikössä OYS:ssa ja on myös mukana THL:n Barnahus-hankkeessa kehittämässä lasten väkivalta- ja seksuaalirikosten tutkintaa ja uhrien hoitoa.

Jakolinkki