Ajankohtaista - Turvallinen Oulu

< Takaisin

Suojele lasta somen vaaroilta - Kohti turvallista digiarkea -webinaari vanhemmille ja aikuisille 30.11.

Sosiaalinen media mahdollistaa yhä pienempien lasten lähestymisen manipuloivilla tavoilla. Mikä somessa uhkaa oululaisia lapsia juuri nyt? Miten voin aikuisena suojella lasta somen vaaroilta ja tukea turvallista digiarkea? 

Turvallinen Oulu -hanke järjestää tiistaina 30.11. klo 18-19.30 kaikille vanhemmille ja lasten kanssa työskenteleville aikuisille suunnatun maksuttoman webinaarin. Webinaari on avoin kaikille paikkakunnasta riippumatta. Webinaarissa käsitellään sosiaalisen median ajankohtaisia vaaroja ja uhkia sekä keinoja tukea lasten ja nuorten turvallista digiarkea. 

Webinaarissa sosiaalisen median vaaroista ja ajankohtaisista ilmiöistä Oulussa puheenvuoron pitää vanhempi rikoskonstaapeli ja Oulun nettipoliisi Lauri Nikula. Puheenvuoro sisältää poliisin neuvoja lasten suojelemiseksi. Webinaarin päättää Turvallinen Oulu -hankkeen asiantuntijoiden puheenvuoro turvallisesta digiarjesta, antaen tietoja ja taitoja lasten turvallisen digiarjen tukemiseen.  
 

Suojele lasta somen vaaroilta – Kohti turvallista digiarkea –webinaarin ohjelma tiistaina 30.11. klo 18.00–19.30 

  • Mitä somen ilmiöitä ja uhkia Oulussa on nyt pinnalla? Poliisin neuvot vanhemmille lasten suojelemiseksi - Vanhempi rikoskonstaapeli ja nettipoliisi Lauri Nikula 

  • Kohti turvallista digiarkea – miten? - Turvallinen Oulu –hankkeen asiantuntijat 
     

Osallistu Teams-sovelluksella 

Webinaariin pääset osallistumaan etänä omalla tietokoneellasi tai mobiililaitteella alla olevan linkin kautta.  

Osallistumislinkki: Liity webinaariin tästä linkistä 

Jakolinkki