Ajankohtaista

< Takaisin

Lapsuus-sivustolla vastaa nyt myös Roope-robotti

Lapsiperheille suunnattuun Lapsuus-sivustoon on koottu lapsiperheiden arjen hyvinvointia edistävää tietoa sekä palveluita Oulun alueelta. Sivustolta perheet löytävät omaan tilanteeseensa liittyvää tietoa ja ohjausta sekä oman asuinalueensa palveluita ja harrastuksia. Tiedot ovat sekä suomeksi että englanniksi.

Lapsuus.ouka.fi-sivustolta löytyvät kootusti Oulun kaupungin omat palvelut sekä lisäksi järjestöjen, seurakunnan ja yksityisten yritysten palveluita.  Sivustolla on myös neuvolan chat-palvelu, joka on tarkoitettu äitiys- ja lastenneuvolan asiakkaille.

Lapsuus-sivustolla on nyt otettu käyttöön automaattinen chat-palvelu, chatbot Roope, jonka avulla kehitetään asiakaspalvelua. Roope-chatbot-robotti vastaa tällä hetkellä yleisimpiin kysymyksiin, jotka koskevat Lapsuus-sivustoa ja lapsiperheiden palveluita. Roope myös ohjailee sivustolla eri aihealueiden piiriin.

Roope-chatbotia kehitetään ja opetetaan koko ajan, ja käyttäjiltä tulevat viestit ovat paras tapa opettaa ja automatisoida Roopea vastaamaan esitettyihin kysymyksiin. 

Lapsuus-sivusto on osoitteessa  https://lapsuus.ouka.fi/ > Roope-chatbot toimii kohdasta ”Kysy robotilta”.

 

Lisätiedot:
Alueellinen suunnittelija Johanna Timonen, Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalvelut, p. 044 703 1643, johanna.timonen(at)ouka.fi

Jakolinkki