Ajankohtaista

< Takaisin

Tule mukaan senioreiden kotivalmennukseen!

Kutsumme sinut, yli 70-vuotias, osallistumaan kotivalmennus-pilottiin!

Kotivalmennus toimii älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella SykeTribe Oy:n liikuntasovelluksen avulla. Sen avulla voit jumpata kotonasi vaikka päivittäin.

Kutsumme kokeiluun yli 70-vuotiaita henkilöitä, jotka asuvat omissa kodeissaan. Kokeiluun otetaan noin kuusikymmentä osallistujaa. Kokeilu alkaa 18.5. ja kestää 5 viikkoa.

Kokeiluun osallistuvat arvotaan kahteen ryhmään. Toinen ryhmä suorittaa liikuntaharjoituksia itsenäisesti sovelluksen ohjeiden mukaisesti. Toisessa ryhmässä Tampereen ammattikorkeakoulun fysioterapeuttiopiskelijat ovat 1–2 kertaa viikossa yhteydessä osallistujiin puhelimitse tai etäyhteyden avulla.

Testaus toteutetaan yhdessä Tampereen ammattikorkeakoulun opetuksen kanssa projektihenkilöstön ohjauksessa.

Kokeilun jälkeen osallistujilta kerätään haastatteluin ja kyselyin kokemuksia testattavan sovelluksen käytöstä ja sen koetuista hyödyistä. Kaikki kerätyt tiedot sekä vastaukset raportoidaan nimettöminä. Henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti, eikä yksittäistä osallistujaa voida niistä tunnistaa.

Kokeiluun osallistuminen on vapaaehtoista. Osallistujilla on oikeus halutessaan keskeyttää kokeilu missä vaiheessa tahansa syytä ilmoittamatta. Kokeiluun osallistutaan omalla vastuulla.

Ilmoittaudu valmennukseen täyttämällä esitietolomake

Täyttämällä ilmoittautumislomakkeen vahvistat suostumuksesi osallistua kokeiluun.

Pilotti on osa 6Aika Hippa-hanketta, jossa tavoitellaan hyvinvointia ja parempaa palveluasumista digitalisaation avulla. Hankkeessa testataan ja kehitetään ikääntyneille sopivia tuotteita ja palveluita yhdessä yritysten kanssa.

Oulun kaupunki ja Oulun ammattikorkeakoulu ovat mukana Hippa-hankkeessa. Poikkeusolojen aikana meillä on mahdollisuus järjestää ikääntyneille liikkumisen mahdollisuuksia etänä hankekumppanimme Tampereen ammattikorkeakoulun mahdollistamana.

Jakolinkki