Ajankohtaista

< Takaisin

Uranosteella runsaasti koulutuksia työnhakijan tueksi

Uranosteen maaliskuun koulutukset alkavat Piilotyöpaikat haltuun –teemapäivällä, jossa tarkastellaan kattavasti piilotyöpaikkoja, verkostoitumista ja työnantajien lähestymistä. Yhä isompi osa rekrytoinneista tapahtuu verkostojen kautta, julkisten hakujen ulkopuolella. Työnhakijan on hyvä osata hyödyntää verkostoja työnhaussa ja piilotyömarkkinoilla

Käyntikortti on työnhakijan tärkeä verkostoitumisväline. Käyntikortista Mini-CV -työpajassa selvitetään, miten kirjata käyntikorttiin olennaisimmat vahvuudet ja ydinosaamiset yhteystietojen lisäksi.

Millainen yrittäjä minä olisin -koulutuksessa käsitellään omaa identiteettiä ja sen työstämistä kohti yrittäjyyttä.  Tarkastelussa irrottaudutaan ammatti- ja tutkintonimikkeistä ja seulotaan osaamista yrittäjyyden peilissä. Työpajan antia voi hyödyntää myös muualla kuin yrittäjäksi ryhtymisessä.

Omaa unelmatyötä hahmotellaan Arvot, vahvuudet ja hyvinvointi –teemapäivässä. Päivän aikana pohditaan millaiset konkreettiset teot vievät kohti motivoivia tavoitteita urapolulla.

Kenelle headhunter soittaa -koulutuksessa pohditaan miten tulla parhaiten löydetyksi ja voiko siihen vaikuttaa. Voiko headhuntereihin ottaa itse yhteyttä ja miten osaamista kannattaa markkinoida ja missä?

Maaliskuu alussa järjestetään suosittu CV-valokuvaus, jossa saa ammattivalokuvaajan kuvan käyttöönsä vaikka CV:tä tai LinkedIn-profiilia varten. Muita maaliskuun koulutuksien aiheina on CV:n ja hakemuksen tekeminen sekä LinkedInin tehokäyttö. 

Tarkemmat koulutuskuvaukset ja ilmoittautuminen Uranosteen nettisivuilla: www.uranoste.fi

Ilmoittautuminen maaliskuun tapahtumiin alkaa torstaina 2.3.2017 klo 10.


Maaliskuun tarjonta:

15.3. CV-valokuvaus
16.3. Piilotyöpaikat haltuun –teemapäivä
21.3. Käyntikortista Mini-CV –työpaja
22.3. LinkedInin tehokäyttö
22.3. Millainen yrittäjä olisin?
28.3. Arvot, vahvuudet ja hyvinvointi
29.3. Vakuuta CV:llä ja hakemuksella
29.3. Kenelle headhunter soittaa?


Uranoste 2015-2017 tarjoaa maksuttomia koulutuksia ja palveluja yliopisto- tai korkeakoulututkinnon suorittaneille sekä valmistumisvaiheessa oleville.

Jakolinkki