Ajankohtaista

< Takaisin

Uranosteen koulutuksista buustia työnhakuun

Vuoden viimeisiin Uranosteen tarjoamiin tilaisuuksiin ilmoittautuminen käynnistyy torstaina 3. marraskuuta. Nykyaikaisen CV:n rakennetta tarkastellaan CV-hiomo -koulutuksessa, jossa osallistuja saa palautetta oman CV:n viimeistelemiseen.  Preppausta haastatteluun valmistautumiseen tarjoaa Haastatteluprässi, jossa harjoitellaan käytännön haastattelutilanteita ja pohditaan kuinka vastata sujuvasti hankaliin kysymyksiin.

Marraskuun teemapäivää vietetään esiintymis- ja vuorovaikutustaitojen parissa. Koulutuksessa paneudutaan hyvän esiintymisen ja vuorovaikutuksen komponentteihin, viestintätaitojen merkitykseen, puhe- ja neuvottelutaitoihin ja esiintymisrohkeuden vahvistamiseen.

Työnhakijan hyvinvoinnin äärellä -koulutuksessa pohditaan kuinka työnhakijana voi pitää huolta omasta hyvinvoinnista ja käsitellään työnhakukunnon merkitystä. Työoikeus-koulutus tarjoaa ajankohtaiset tiedot työlainsäädännöstä.

Marraskuun englanninkielisissä koulutuksissa Preparing for Job Interviews ja Creating an Impressive Job Application käsitellään haastatteluun valmistautumista ja työnhakuasiakirjojen tekemistä. Webinaari Finding Jobs on LinkedIn tarkastelee LinkedInin hyödyntämistä työnhaussa.

Muita teemoja marraskuussa ovat muun muassa piilotyöpaikat, LinkedIn tehokäyttö sekä kylmät puhelut ja avoimet hakemukset. Kauden päätteeksi järjestetään CV-valokuvaus 1. joulukuuta, tilaisuudessa saa ammattikuvaajan ottaman kuvan maksutta käyttöönsä vaikka CV:tä varten. 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset hankkeen verkkosivujen kautta www.uranoste.fi


Tarjonta:

15.11. Esiintymis- ja vuorovaikutustaidot
16.11. Preparing for Job Interviews
17.11. CV-hiomo
17.11. Piilotyöpaikat netissä
22.11. Oman osaamisen markkinointi haastattelussa
22.11. LinkedInin tehokäyttö
23.11. Creating an Impressive Job Application
24.11. Työnhakijan hyvinvoinnin äärellä
24.11. Hyvä tietää työoikeudesta
28.11. Webinar in English: Finding Jobs on LinkedIn
29.11. Vakuuttava CV ja hakemus
29.11. Kylmät puhelut ja avoimet hakemukset
30.11. Haastatteluprässi
1.12. CV-valokuvaus

Jakolinkki