Ajankohtaista

< Takaisin

Uranosteen lokakuun koulutusten teemoina CV ja hakemus, LinkedIn sekä piilotyöpaikat

Uranoste tarjoaa lokakuussa laajan kattauksen maksuttomia tapahtumia. CV:n ja hakemuksen tekemisestä on tarjolla koulutuksia sekä suomeksi että englanniksi. Creating an impressive Job Application -koulutus on hyödyllinen kaikille työnhakuasiakirjoja englanniksi laativille. Vakuuttava CV ja hakemus -koulutus tarkastelee työnhaunasiakirjojen parivaljakkoa ja myös käytännönläheisessä CV-hiomossa paneudutaan ansioluetteloon.

LinkedIn vasta-alkajille lähtee profiilin perusteista ja LinkedInin tehokäyttö paneutuu LinkedInin hyödyntämiseen työnhakuvälineenä. Verkostoituminen ja piilotyöpaikat -koulutuksessa tarkastellaan kuinka hyödyntää verkostoja työnhaussa ja piilotyömarkkinoilla, kun julkisilla hauilla etsitään yhä vähemmän työntekijöitä.

Itsensä johtaminen muutostilanteissa -teemapäivässä käsitellään kykyä olla ohjaksissa elämässä myös muutostilanteissa. Päivän aikana paneudutaan ammatti-identiteetin vahvistamiseen, voimavaroihin ja niiden vahvistamiseen, stressinhallintaan, mielekkäisiin tavoitteisiin sekä muutostilanteessa aktivoitumiseen.

Kansainvälinen työnhaku -koulutus tarjoaa tietoa kansainvälisen työnhaun mahdollisuuksista, tavoista ja kanavista. Tilaisuudessa keskitytään EU- ja ETA-alueella työskentelyyn sekä Pohjoiskalotin tarjoamiin työmahdollisuuksiin.

Webinaarissa Työnhaun markkinointipuhelut tarkastellaan kuinka lähestyä potentiaalista työnantajaa, jota ei ennalta tunne ja miten jättää mahdollisimman hyvä vaikutus. Webinaarissa Piilotyöpaikat netissä tutustutaan piilotyöpaikkojen löytämiseen verkossa – niin sosiaalisen median verkostoissa kuin muuallakin netissä.

Ilmoittautuminen Uranosteen lokakuun tapahtumiin ja lisätiedot hankkeen verkkosivujen kautta www.uranoste.fi.

Lokakuun tarjonta:

11.10. Webinaari: Työnhaun markkinointipuhelut
12.10. LinkedIn vasta-alkajille
12.10. Creating an Impressive Job Application
13.10. Vakuuttava CV ja hakemus
13.10. Verkostoituminen ja piilotyöpaikat
18.10. Itsensä johtaminen muutostilanteissa
19.10. CV-hiomo
19.10. Kansainvälinen työnhaku
20.10. Webinaari: Piilotyöpaikat netissä
20.10. LinkedInin tehokäyttö

 

Jakolinkki