Ajankohtaista

< Takaisin

Uranosteen syysohjelma julkaistu

Oulun seudulla jo tuhansia kävijöitä houkutellut Uranoste 2015–2017 on julkistanut syyskauden tapahtumakalenterinsa. Luvassa on jälleen kymmeniä koulutuksia ja tapahtumia korkeakoulutettujen työnhakutaitojen ja työelämäosaamisen kohottamiseksi. 

Syyskausi käynnistyy aina suositulla CV-valokuvauksella sekä avajaisvieras Jari Saarenpään vetämällä teemapäivällä ”Miten kehitän vuorovaikutustani työnhaussa”. Syksyn koulutusaiheisiin lukeutuvat esimerkiksi verkostoituminen ja piilotyöpaikat, henkilöbrändäys, uramuutokset ja siirtymävaiheet, työoikeus sekä kevytyrittäjyys. Vakuuttavan CV:n laatiminen, LinkedIn-profiilin hyödyntäminen sekä työhaastattelukoulutukset kuuluvat jo perinteisestikin Uranosteen keskeiseen tarjontaan. Kouluttajina toimivat rekrytoinnin asiantuntijat ja omien alojensa rautaiset ammattilaiset.

Osa koulutuksista toteutetaan webinaareina, jotka laajentavat hankkeen tarjonnan koko Pohjois-Suomen alueelle. Tänä syksynä verkkokoulutuksien aiheita ovat mm. nykyaikainen työnhakuprosessi, LinkedIn sekä paineensietokyvyn kohottaminen. Kattava valikoima aiempia webinaareja on tällä hetkellä katsottavissa Uranosteen tallennekirjastossa. Hanke organisoi myös Uranostajat-ryhmätoimintaa, joka on saavuttanut uudelleentyöllistymisissä loistavia tuloksia.

Ilmoittautuminen syyskuun tilaisuuksiin avautuu hankkeen nettisivuilla tiistaina 5.9. klo 10.00.

URANOSTEEN SYYSKUUN 2017 TAPAHTUMAT
13.9. CV-valokuvaus
14.9. Avajaiset: Miten kehitän vuorovaikutustani työnhaussa
19.9. Webinaari: LINKEDIN työnhaussa
20.9. Tee hyvä diili
21.9. Vakuuttava CV ja hakemus
21.9. Verkostoituminen ja piilotyöpaikat
25.9. Mindfulness työnhaun tukena
26.9. Kevytyrittäjyys ja laskutuspalvelut
28.9. Webinaari: Nykyaikainen työnhakuprosessi

Koko syksyn tarjontaan voi tutustua Uranosteen nettisivuilla. Kaikki palvelut ovat osallistujille maksuttomia. 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: www.uranoste.fi

Jakolinkki