Oulun kaupungin kehittämissalkut

Kaupunginhallituksen hyväksymät kehittämissalkut (KH 22.9.2014) ovat osa kaupunkistrategian Oulu 2020 linjauksista johdettuja toteuttamis- ja toimenpideohjelmia. Kehittämissalkuissa toteutetaan projekteja, joissa hyödynnetään ulkopuolisia rahoituslähteitä ohjelmakaudella 2014 - 2020.

Kehittämissalkut ovat:

Näiden lisäksi ovat myös ulkopuolisella osarahoituksella toteutettavat investointihankkeet sekä elinkeinopoliittiset yrityskehityshankkeet.

Oulun kaupungin kehittämissalkut -esite

Hankkeet tietokannassa (valitse kehittämissalkku)

6Aika - Suomen suurimpien kaupunkien yhteistyöstrategia
 

Tutustu kaikkiin Oulun alueen 6Aika-hankkeisiin

Ajankohtaista

< Takaisin

Lapsuus-sivustolla vastaa nyt myös Roope-robotti

Lapsiperheille suunnattuun Lapsuus-sivustoon on koottu lapsiperheiden arjen hyvinvointia edistävää tietoa sekä palveluita Oulun alueelta. Sivustolta perheet löytävät omaan tilanteeseensa liittyvää tietoa ja ohjausta sekä oman asuinalueensa palveluita ja harrastuksia. Tiedot ovat sekä suomeksi että englanniksi.

Lapsuus.ouka.fi-sivustolta löytyvät kootusti Oulun kaupungin omat palvelut sekä lisäksi järjestöjen, seurakunnan ja yksityisten yritysten palveluita.  Sivustolla on myös neuvolan chat-palvelu, joka on tarkoitettu äitiys- ja lastenneuvolan asiakkaille.

Lapsuus-sivustolla on nyt otettu käyttöön automaattinen chat-palvelu, chatbot Roope, jonka avulla kehitetään asiakaspalvelua. Roope-chatbot-robotti vastaa tällä hetkellä yleisimpiin kysymyksiin, jotka koskevat Lapsuus-sivustoa ja lapsiperheiden palveluita. Roope myös ohjailee sivustolla eri aihealueiden piiriin.

Roope-chatbotia kehitetään ja opetetaan koko ajan, ja käyttäjiltä tulevat viestit ovat paras tapa opettaa ja automatisoida Roopea vastaamaan esitettyihin kysymyksiin. 

Lapsuus-sivusto on osoitteessa  https://lapsuus.ouka.fi/ > Roope-chatbot toimii kohdasta ”Kysy robotilta”.

 

Lisätiedot:
Alueellinen suunnittelija Johanna Timonen, Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalvelut, p. 044 703 1643, johanna.timonen(at)ouka.fi

Jakolinkki

Oulun kaupungin projektipalvelut

  • Käyntiosoite work Isokatu 9, Oulu
  • Postiosoite postal Sähköposti: projektipalvelut (at) ouka.fi 90015 OULUN KAUPUNKI (Postiosoite: PL 1, 90015 OULUN KAUPUNKI)
  • Puhelin Kehityspäällikkö Sari Matinheikki (Salkkukokonaisuus, ympäristösalkku, infrahankkeet) cell 044 703 2014
    Ohjelmakoordinaattorit cell
    Sari Hyvärinen (Kaupunkikulttuurisalkku, Hyvinvointisalkku, projektien ja salkkujen viestintä) cell 044 703 1317 Nina Himsworth (Työllisyyssalkku, BusinessOulu) cell 050 5728533 Juha Sirviö (Digitaalinen agenda -salkku, Oulun Digi) cell 050 569 5281 work Talouskoordinaattori Anne-Maria Simojoki cell 050 563 4235
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

Vipuvoimaa EU:lta