Oulun kaupungin kehittämissalkut

Kaupunginhallituksen hyväksymät kehittämissalkut (KH 22.9.2014) ovat osa kaupunkistrategian Oulu 2020 linjauksista johdettuja toteuttamis- ja toimenpideohjelmia. Kehittämissalkuissa toteutetaan projekteja, joissa hyödynnetään ulkopuolisia rahoituslähteitä ohjelmakaudella 2014 - 2020.

Kehittämissalkut ovat:

Näiden lisäksi ovat myös ulkopuolisella osarahoituksella toteutettavat investointihankkeet sekä elinkeinopoliittiset yrityskehityshankkeet.

Oulun kaupungin kehittämissalkut -esite

Hankkeet tietokannassa (valitse kehittämissalkku)

6Aika - Suomen suurimpien kaupunkien yhteistyöstrategia
 

Tutustu kaikkiin Oulun alueen 6Aika-hankkeisiin

Ajankohtaista

< Takaisin

Kuvataiteesta uusi matkailun ohjelmapalvelu Oulun seudulle

Oulu2026-hanke myös mukana toteutuksessa

Luovan työn ja kansainvälistymisen edellytyksiä Oulun seudulla edistetään lähivuosina tuotteistamalla uusi ohjelmapalvelu taiteesta kiinnostuneille asiakasryhmille. Samalla vahvistetaan kuvataiteen liiketoimintaa ja luovan alan välittäjätoimintaa.

 Tavoitteena on räätälöity ja opastettu vierailu, jossa tarjotaan kuvataiteen elämyksiä ja paikallistuntemusta sekä taiteeseen liittyvää konsultaatiota ja alan luotettavia yhteistyöverkostoja.

"Tarve ohjelmapalvelulle on noussut esiin mm. suunniteltaessa yhteistyötä Suomen maailmalla toimivien kulttuuri-instituuttien kanssa", kertoo Kaisa Kerätär Sisältötoimisto Wariasta.

 Nyt tuotettavalla palvelulla mahdollistetaan henkilökohtaisia tapaamisia ja tutustumista pohjoisen taiteeseen ja taiteentekijöihin. Tämän puolestaan arvioidaan synnyttävän uusia hankkeita, yhteistyötä sekä kasvavaa liiketoimintaa Pohjois-Suomessa toimiville kuvataiteilijoille. Taiteen palvelukonseptin uskotaan soveltuvan matkailun asiakasryhmien käyttöön laajemminkin PohjoisSuomessa.

Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittaman hankkeen yhteistyökumppaneita ovat Oulu2026-hanke, Suomen Lontoon ja Tokion instituutit, FRAME Contemporary Art Finland sekä taiteilijaseuroja. Hankkeen toteuttaja on oululainen Sisältötoimisto Waria, ja hankeaika on 30.4.2018 saakka.

Lisätietoja: Kaisa Kerätär, Sisältötoimisto Waria, p. 045-1242050 

Jakolinkki

Oulun kaupungin projektipalvelut

  • Käyntiosoite work Isokatu 9, Oulu
  • Postiosoite postal Sähköposti: projektipalvelut (at) ouka.fi 90015 OULUN KAUPUNKI (Postiosoite: PL 1, 90015 OULUN KAUPUNKI)
  • Puhelin Kehityspäällikkö Sari Matinheikki (Salkkukokonaisuus, ympäristösalkku, infrahankkeet) cell 044 703 2014
    Ohjelmakoordinaattorit cell
    Sari Hyvärinen (Kaupunkikulttuurisalkku, Hyvinvointisalkku, projektien ja salkkujen viestintä) cell 044 703 1317 Nina Himsworth (Työllisyyssalkku, BusinessOulu) cell 050 5728533 Juha Sirviö (Digitaalinen agenda -salkku, Oulun Digi) cell 050 569 5281 work Talouskoordinaattori Anne-Maria Simojoki cell 050 563 4235
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

Vipuvoimaa EU:lta