In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Jousimetsästyskurssi Jousimetsästyskurssi

Kierikissä järjestetään erikseen tilattessa jousimetsästyskurssi. Olisiko sinusta kivikauden metsästäjäksi? Jousimetsästys on taito, jonka sinäkin voit oppia kivikauden miljöössä ja kivikautisin välinein. Samalla saat lisätietoa niin jousimetsästyksen historiasta kuin myös siitä kuinka sitä voi harrastaa nykypäivänä. Hienon viikonlopun voit täydentää eräperinnekisalla ja yöpymällä Kierikin kivikauden kylässä! Tämä kurssi on suunnattu vasta-alkajille, niin miehille kuin naisillekin. Osallistujien alaikäraja on 15 vuotta. Kurssin toteutuminen edellyttää 8 osanottajaa.    

Kurssi tehdään yhteistyössä Oulun Seudun Jousimetsästäjien ja Suomen Jousimetsästäjäin Liiton  kanssa. Kurssin osanottajat voivat yöpyä joko kivikauden kylässä tai modernissa hotelli Kierikinhovissa joka sijaitsee päärakennuksen vieressä. Luennot pidetään Kierikkikeskuksen päärakennuksen auditoriossa, osoite Pahkalantie 447, Yli-Ii (Oulu).

Kierikin ansapolun jousiammuntarataa on kunnostettu kesällä 2015 ja siellä voi testata jousiammuntataitoja. Kuva Joni-Pekka Karjalainen, Museo- ja tiedekeskus Luuppi/Kierikkikeskus