In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Kivikauden heimokilpa Kivikauden heimokilpa

Kamppailu heimojen kesken käydään Kierikkikeskuksen muinaisalueella ja Kivikauden kylässä. Ohjelma sopii hyvin vaikkapa teambuilding- tai virkistyspäiväksi. Heimokisa vedetään henkilökuntamme vuosien vankalla kokemuksella joko suomeksi tai englanniksi. 

Kilvassa mitellään leikkimielisesti kivikauden taidoissa, joissa tarvitaan muun muassa nopeutta, nokkeluutta ja sitkeyttä. Voittavalta heimolta vaaditaan myös sujuvaa yhteistyötä ja saumatonta tehtäväjakoa. Kisaan osallistuvat saavat käyttöönsä heimoasut, jotka on valmistanut yli-iiläinen artesaani Asta Siurua.

Kivikauden maailman taidot olivat moninaiset, joten ohjelmamme uusiutuu koko ajan. Tervetuloa kisaamaan vaikka toista tai kolmatta kertaa, järjestämme teille joka kerta täysin uuden elämyksen. Mainitkaa tilausta tehdessänne asiakaspalveluun, milloin olette aiemmin olleet kisaamassa.

Kesto noin 3 tuntia

Ajankohtasuositus ympäri vuoden

Hinta (sis. alv.)
34 € / hlö (20-45 hengen ryhmä)
44 € / hlö (12-19 hengen ryhmä)
Pääsymaksut sisältyvät hintaan.

Aukioloaikojen ulkopuolella ohjelmapalveluista peritään ovenavausmaksu 310 € (sis. ALV 24%) ja kaksinkertainen pääsymaksu. Mikäli ohjelmapalvelu tapahtuu arkena klo 20 jälkeen, lauantaina, sunnuntaina tai muuna pyhäpäivänä, sen hintaan ja pääsymaksuihin tulee 100 % korotus per osanottaja.

   

Heimokilpa voidaan käydä myös talvella. Se on ennen kaikkea hauskaa ja toimii myös uusien ihmisten tiimiyttämisessä vaikkapa konferenssin tai koulutuksen yhteydessä. Kuvat Maija Kettunen, Fulbright Center 2016