In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Hotelli- ja kokouspalvelut Hotelli- ja kokouspalvelut

Tervetuloa hotelli Kierikinhoviin ! 

Rauhaisaa yöunta, kokoustelua ja saunomista. Rentoutumista, virkistymistä ja alkuvoimaa.

Hotellimme sijaitsee Kierikkikeskuksen pihapiirissä, pienen lammen rannalla. Hotelli koostuu neljästä erillisestä rakennuksesta, joissa kussakin on neljä huonetta. Kaikista huoneistamme avautuu terassi lammelle päin. Hotelliin kuuluu myös Maripiuhka-kokoustalo ja saunatalo takkahuoneineen. 

Huoneista neljä soveltuu myös liikuntaesteisille.

Varaukset: aino.kurtti@gmail.com tai p. 044-737 9464. 

Hotellin saunat sijaitsevat omassa rakennuksessa majoitustilojen vieressä. Saunoja puku- ja pesuhuoneineen on kaksi. Lisäksi saunarakennuksessa on viihtyisä takkahuone, joka sopii myös palaverin tai saunaillan pitoon. Saunatiloja voi varata myös tilauskäyttöön.
 

Kokoustilat

Hotellin kokoustilaan, Meripihka-kabinettiin, mahtuu noin 20 henkilöä. Kokoustilat on varustettu moderneilla kokousvälineillä. Tiloihin kuuluu myös pieni keittiö. Lisää kokoustilaa löytyy Kierikkikeskuksen päärakennuksesta!

 

Päärakennuksen auditorio 100 hengelle ja 10 hengen Iijokikabinetti

Kuva Mika Friman, Museo- ja tiedekeskus Luuppi 

Kierikkikeskuksen päärakennuksen keskellä, aivan ravintolan ja näyttelytilan vieressä on 80-n. 120 hengen upea, 13 metriä korkea auditorio moderneine kokouslaitteineen. Tilan voi varata puoli- tai kokopäiväkokoukseen tai iltatilaisuuteen. Tilaisuuttanne voimme täydentää myös ohjelmapalveluillamme

Päärakennuksen ravintolan vieressä on 10 hengen erillinen Iijokikabinetti joka toimii myös hyvänä pienryhmätilana esimerkiksi seminaarin yhteydessä. 

Näiden päärakennuksen kokoustilojen varaukset Kierikkikeskuksen asiakaspalvelusta, p. 050-410 7309, asiakaspalvelu@kierikki.fi tai myynti.luuppi@ouka.fi p. 044-703 1335, 044-703 1345.