Ajankohtaista

< Takaisin

Ylioppilasjuhlakutsu kevään 2020 ylioppilaille ja heidän läheisilleen

Ylioppilasjuhlakutsu

 

Tervetuloa Kiimingin lukioon lakkiaisiin lauantaina 29.8.2020 klo 11. Juhlan kesto on noin tunnin. Juhlan jälkeen on ylioppilaiden valokuvaus.

Koronatilanteen vuoksi olemme joutuneet rajaamaan osallistujamäärää kunkin ylioppilaan kohdalla neljään vieraaseen.

Koulun ovet avataan klo 10.30. Koska koronamahdollisuuden vuoksi pidämme turvavälejä, kaikki vieraat eivät mahdu juhlasaliin. Tämä pyydetään ottamaan huomioon. Tästä syystä striimaamme juhlan myös ruokalaan, jonne voi asettautua seuraamaan juhlaa. Juhlaan voi osallistua vain terveenä. Koululla on käytössä myös käsihuuhteita.

Ylioppilaat tulevat klo 10.40 ryhmänohjaajan luokkaan. Eija Iisakan opiskelijat tulevat biologian luokkaan, Outi Kukkosen opiskelijat atk-luokkaan ja Marja Pirilän opiskelijat kielten luokkaan. Siellä käydään läpi juhlan kulkua ja kirjoitetaan luvat ja osoitteet valokuvausta varten. Emme voi halata tai kätellä juhlassa.

Juhlasalissa ja ruokalassa istutaan perhekunnittain, ja jätetään väliä toisiin. Sisääntulossa ja poistumisessa voi käyttää sekä pääovea että juhlasalin puoleista ovea. Vältämme ruuhkaa, ja siksi poistuminen juhlasta on porrastettu.

Ylioppilaat voivat ilmoittautua ja ilmoittaa vieraansa oheisen linkin kautta:

https://urly.fi/1ICq

Tervetuloa!

Lataa tästä PDF-tiedosto, jossa on juhlien ohjelma tarkemmin. Ohjelmaa ei ole tulostettu juhlapaikalle. 

Jakolinkki