Ajankohtaista

< Takaisin

Kokemustiedon kartoitus avoinna 12.3.-29.3.2019

Kokemustiedonkartoituksella selvitetään kiiminkiläisten lapsiperheiden kokemuksia, ajatuksia ja näkemyksiä arjen sujuvuutta kannattelevista ja haastavista asioista, tarjolla olevista palveluista ja toimintamahdollisuuksista sekä Kiimingistä asuinyhteisönä ja osallisuuden areenana. Huoltajat voivat vastata kyselyyn itse tai yhdessä lastensa kanssa.

 

Kartoitus toteutetaan yhteistyössä Kiimingin varhaiskasvatus-, perusopetus-, nuoriso-, kirjasto ja
hyvinvointipalveluiden sekä kolmannen sektorin toimijoiden kanssa. Kokemustiedon kartoitus on avoinna 12.- 29.3.2019 välisen ajan. Kysymyksiin pääset vastaamaan tästä:

https://link.webropolsurveys.com/S/0B6B36AC9893BA9A

 

Tulokset käsitellään luottamuksellisesti ja nimettöminä ja niitä tullaan hyödyntämään alueen lapsi-, nuoriso- ja perhepalveluiden sekä yhteisöllisen toiminnan edelleen kehittämisessä. Aineistoa voidaan hyödyntää myös tutkimustyössä. Kokemustiedonkartoituksen aineistosta kootaan julkinen raportti, joka löytyy alkusyksystä 2019 MLL:n Pohjois-Pohjanmaan piirin kotisivuilta.

 

Kiitos vastauksestasi! Mielipiteesi on meille tärkeä!

 

Lisätietoa kyselyyn liittyen: Tomi Molin, Kiiminkijoen koulun rehtori, palvelukeskittymän edustaja,
tomi.molin@ouka.fi

Airi Martikainen, Lapsi- ja perhetoiminnan järjestökoordinaattori, MLL:n Pohjois-Pohjanmaan piiri , airi.marikainen@mll.fi

Jakolinkki