OUTI-verkkokirjasto

e-aineistot

Varaamo

Kirjaston uutisia

< Takaisin

Eräpäiviä siirtynyt lokakuulle näppäilyvirheen vuoksi

Rajoitusten vuoksi Aseman, Hiukkavaaran, Jäälin, Kastellin ja Puolivälinkankaan kirjastot ovat kiinni 9.2. saakka ja niistä lainatun aineiston eräpäiviä on siirretty eteenpäin. Näppäilyvirheen vuoksi lainojen eräpäiväksi muodostui 2.10.2021.

Osa asiakkaista ehtinyt tätä jo ihmetellä ja selvitellyt milloin lainattu aineisto todellisuudessa pitäisi palauttaa. Syytä huoleen ei ole, tässä tilanteessa sattunut virhe jää asiakkaan eduksi ja laina erääntyy vasta ilmoitettuna päivänä.

Poikkeuksellisen pitkistä laina-ajoista huolimatta kirjastolla toivotaan, että lainat palautettaisiin ennen syksyn eräpäivää. Moniin lainoihin on varauksia ja muut asiakkaat odottavat niitä saapuvaksi.

Palautuksia voi jättää avoinna oleviin kirjastoihin sekä pääkirjaston, Haukiputaan, Kiimingin ja Oulunsalon kirjaston palautusluukkuihin.

Avoinna olevista kirjastoista tehtyjen lainojen laina-aikaa ei jatketa.

Lainojen eräpäivän ja niihin kohdistuvat varaukset voi tarkistaa OUTI-verkkokirjastosta tai ottamalla yhteyttä kirjaston keskitettyyn asiakaspalveluun, puh. 08 558 47337, info.kirjasto@ouka.fi.

Verkkokirjaston käyttöön tarvitaan OUTI-kirjastokortti ja PIN-koodi.

Jakolinkki

Facebook Instagram Oulun kaupunginkirjasto Instagram Vinkkaamo Instagram Kirjastogram Twitter YouTube