Kirjaston uutisia Kirjaston uutisia

< Takaisin

Karjasillan kirjasto on suljettu

Karjasillan kirjasto on suljettu laajan remontin takia. Remontin arvioidaan kestävän vuoden 2018 loppuun.

Pohjankartanon kiinteistöä on kunnostettu vaihe vaiheelta, ja nyt vuorossa on kirjasto. Karjasillan kirjaston rakenteita korjataan, ilmastointi sekä sähkö- ja dataverkko uusitaan ja kirjastoon asennetaan omatoimijärjestelmä. Remontissa kohennetaan myös tilojen monikäyttöisyyttä ja esteettömyyttä.
 

Kirjastoauto palvelee

Korvaavana palveluna kirjastoauto Teuvo pysähtyy 9.11. alkaen torstaisin klo 14.15 - 14.45 Pohjankartanon juhlasalin edustalla pihan toisessa laidassa.

Kirjastoauto Teuvo on yksi Oulun kirjastoista eli sieltä lainattua voi palauttaa muualle ja päinvastoin.

Aineistoa varattaessa Teuvon voi valita noutopaikaksi. Kirjastoauton henkilökunnalle voi esittää toiveita aineiston suhteen, ja pyytää myös toimituksen seuraavalle käyntikerralle.
 

Ompelukone Kaijonharjuun, lukupiiri ja lautapelit pääkirjastoon

Karjasillan kirjaston varustukseen kuuluvat ompelukone ja saumuri ovat evakkoajan käytettävissä Kaijonharjun kirjastossa.  Kirjaston lautapelikokoelma puolestaan on lainattavissa pääkirjaston lasten ja nuorten osastolta.

Karjasillan lukupiiri on kokoontunut kirjaston tiloissa jo useamman vuoden ajan, kerran kuussa torstaisin. Seuraavan kerran lukupiiri kokoontuu 30.11. klo 13 pääkirjaston kahvilassa. Vuoden viimeinen kokoontuminen on 28.12. klo 13 samassa paikassa. Marraskuun kirjana on Muriel Barberyn Haltiaelämää, ja kausi päättyy Kate Mortonin kirjaan Salaisuuden kantaja. Ensi vuodeksi lukupiirille pyritään löytämään sopiva tila Karjasillalta.

Karjasillan kirjastoon tilatun aineiston voi noutaa pääkirjastosta.


Facebook Instagram Twitter YouTube