OUTI-verkkokirjasto

e-aineistot

Varaamo

Kirjaston uutisia

< Takaisin

Kerro, miten käytit mediaa keskiviikkona 10.3.2021!

Median seuraaminen on osa arkeamme alati muuttuvassa maailmassa. Myös media muuttuu, samoin kuin suhteemme mediaan ja tavat, joilla mediaa – perinteistä tai digitaalista – käytämme.

Kaksikymmentä vuotta sitten Suomalainen Kirjallisuuden Seura järjesti Yksi päivä mediaa -kirjoitustapahtuman, jossa yli 1500 vastaajaa kirjoitti mediapäivästään. SKS pyytää sinua jälleen pitämään päiväkirjaa yhdestä mediapäivästäsi, keskiviikosta 10.3.2021, sekä kirjoittamaan lisäksi kokemuksistasi sinulle elämänaikana tärkeäksi muodostuneiden medioiden parissa.

Kirjoituskutsu on tarkoitettu kaikenikäisille – nuorille, aikuisille sekä ikääntyneille. Kuvaa päivän mediakokemustasi kattavasti ja kerro suhteestasi elämäsi medioihin mahdollisimman henkilökohtaisesti. Medialla tarkoitetaan sanoma- ja aikakauslehtiä, kaunokirjallisuutta, pelejä, elokuvia, televisiota, radiota sekä niiden sisältöä perinteisessä ja digitaalisessa muodossa, Internetiä kaikkine sisältöineen, kuten sosiaalista mediaa (esim. Twitter, Facebook, Instagram) ja sovelluksia sekä palveluita. Kirjoituksen pituus on vapaa.

Keruun järjestävät yhteistyössä Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, Lapin yliopisto ja Helsingin yliopisto. Vastaukset arkistoidaan SKS:n arkistoon ja Tietoarkistoon. Keruun tuloksista tiedotetaan keväällä 2021. Kaikkien vastaajien kesken arvotaan kirjapalkintoja.

Lisätietoja ja vastausohjeet SKS:n sivuilla

Jakolinkki

Facebook Instagram Oulun kaupunginkirjasto Instagram Vinkkaamo Instagram Kirjastogram Twitter YouTube