OUTI-verkkokirjasto

e-aineistot

Varaamo

Kirjaston uutisia

< Takaisin

Kirjastojen rajoitettu käyttö jatkuu

Kirjastokäynnit ja asiakaspalvelukontaktit tulee pitää edelleen lyhyinä eikä kirjastoon voi jäädä oleskelemaan. Kirjastokäyntien yhteydessä tulee noudattaa hygieniaohjeita ja pitää riittävät turvavälit henkilökuntaan ja toisiin asiakkaisiin. Kasvomaskin käyttö on suositeltavaa. Kirjaston henkilökunta käyttää maskeja ja visiirejä turvallisuusohjeita noudattaen.

Lukusalit, lehtisalit sekä kokous- ja työskentelytilat pysyvät toistaiseksi kiinni. Varattavia laitteita ei vielä pääse käyttämään. Kirjastoissa on asiakastietokoneita pikakäyttöä ja tulostusta varten.

Avoinna olevien kirjastojen rajattuja asiointialueita laajennetaan. Keskiviikosta 10. helmikuuta alkaen kirjoja ja muuta aineistoa pääsee etsimään hyllyistä itse.

Kirjastoissa rajataan asiakasmäärää mahdollisten ruuhkien välttämiseksi. Omatoimikäyttö ei ole mahdollista. Aseman, Hiukkavaaran, Jäälin, Kastellin ja Puolivälinkankaan kirjastot ovat kiinni, ja niistä tehtyjen lainojen laina-aikoja ja varausten noutoaikoja on jatkettu. Kirjastojen ajantasaiset aukioloajat voi tarkistaa kirjaston verkkosivuilta, OUTI-verkkokirjastosta ja kirjaston asiakaspalvelusta.

 

OUTI-verkkokirjasto: outi.finna.fi

Oulun kaupunginkirjasto: ouka.fi/kirjasto

keskitetty asiakaspalvelu: puh. 08 558 47337, info.kirjasto@ouka.fi

Jakolinkki

Facebook Instagram Oulun kaupunginkirjasto Instagram Vinkkaamo Instagram Kirjastogram Twitter YouTube