OUTI-verkkokirjasto

e-aineistot

Varaamo

Kirjaston uutisia

< Takaisin

Kirjastojen syksy alkaa 31.8.

Oulun kirjastoissa siirrytään syksyn aukioloaikoihin maanantaina 31.8. Pääkirjasto on avoinna arkisin klo 8.30-20, lauantaisin klo 9−16 ja sunnuntaisin klo 12-16. Aluekirjastot eli Haukiputaan, Kiimingin ja Oulunsalon kirjastot ovat avoinna myös lauantaisin klo 9−15. Kirjastojen aukioloajat voi tarkistaa kirjaston verkkosivuilta, OUTI-verkkokirjastosta tai paikan päältä kirjastoista.

Omatoimikirjastoja voi toistaiseksi käyttää pääasiassa arkisin klo 7−20, poikkeuksena Hiukkavaaran kirjasto, jonka aukioloajat noudattavat Hiukkavaara-talon aukioloaikoja ja siellä voi vierailla maanantaista perjantaihin klo 8−21.30 ja lauantaisin ja sunnuntaisin klo 8.30−18. Omatoimikirjastoon kirjaudutaan sisälle kirjastokortilla ja siihen liitetyllä PIN-koodilla, joka on sama kuin OUTI-verkkokirjastoon kirjauduttaessa. Hiukkavaaran kirjastoon ei tarvitse kirjautua. Omatoimikirjastojen aukioloaikojen mahdollisista laajennuksista tiedotetaan erikseen.

Kirjastoissa aletaan järjestää jälleen tapahtumia turvallisuus huomioon ottaen. Aiemmasta tiedosta poiketen lukupiireistä aloitetaan vain verkkolukupiiri. Lisätietoja tapahtumista saa kirjaston verkkosivuilta ja kirjastoista.

Pääkirjaston kahvila Tarina on avoinna klo 9–15, aukioloaika on voimassa 31.10. saakka.

OUTI-verkkokirjasto: outi.finna.fi
Kirjaston keskitetty asiakaspalvelu: 08 558 47337, info.kirjasto@ouka.fi

Jakolinkki

Facebook Instagram Oulun kaupunginkirjasto Instagram Vinkkaamo Instagram Kirjastogram Twitter YouTube