OUTI-verkkokirjasto

e-aineistot

Varaamo

Kirjaston uutisia

< Takaisin

Kirjastojenpalveluiden rajoitukset jatkuvat 7.3. saakka

Torstaina 25.2. on uutisoitu sulkutilasta joka alkaa maanantaina 8.3. Uutisissa ei ole toistaiseksi mainittu kirjastoja tai niihin liittyviä rajoituksia. Tämän hetkisen tiedon mukaan Oulun kirjastot palvelevat nykyisillä rajoituksilla 7.3. saakka. Kirjasto tiedottaa mahdollisista muutoksista ja sulkutilan vaikutuksista erikseen.

Oulun kaupungin koronaan liittyvät suositukset ja rajoitukset jatkuvat ennallaan 7.3. saakka. Avoinna olevissa kirjastoissa  tulee asioida nopeasti ja noudattaa hygieniaohjeita ja turvavälejä. Kasvomaskin käyttöä suositellaan. Kirjaston henkilökunta käyttää maskeja ja visiirejä turvallisuusohjeita noudattaen.

Avoinna olevien kirjastojen rajattuja asiointialueita on laajennettu ja kirjoja ja muuta aineistoa pääsee etsimään hyllyistä itse. Kirjastoihin ei voi jäädä oleskelemaan tai työskentelemään. Lukusalit, lehtisalit sekä kokous- ja työskentelytilat pysyvät toistaiseksi kiinni. Varattavia laitteita ei vielä pääse käyttämään. Kirjastoissa on asiakastietokoneita pikakäyttöä ja tulostusta varten. Kirjastoissa rajataan asiakasmäärää mahdollisten ruuhkien välttämiseksi.

Omatoimikäyttö ei ole mahdollista. Aseman, Hiukkavaaran, Jäälin, Kastellin ja Puolivälinkankaan kirjastot ovat kiinni ja niistä tehtyjen lainojen laina-aikoja on jatkettu. Kiinni oleviin kirjastoihin tehtyjen varausten noutoaikoja on jatkettu 15.3. saakka ja ne on siirretty noudettavaksi läheisiin kirjastoihin, Aseman kirjaston varaukset on siirretty Haukiputaan kirjastoon, Hiukkavaaran varaukset Myllyojalle, Jäälin varaukset Kiiminkiin, Kastellin varaukset Karjasillalle ja Puolivälinkankaan varaukset Tuiraan.

Kirjastojen ajantasaiset aukioloajat voi tarkistaa kirjaston verkkosivuilta, OUTI-verkkokirjastosta ja kirjaston asiakaspalvelusta.

OUTI-verkkokirjasto: outi.finna.fi

Oulun kaupunginkirjasto: ouka.fi/kirjasto

keskitetty asiakaspalvelu: puh. 08 558 47337, info.kirjasto@ouka.fi

Jakolinkki

Facebook Instagram Oulun kaupunginkirjasto Instagram Vinkkaamo Instagram Kirjastogram Twitter YouTube