OUTI-verkkokirjasto

e-aineistot

Varaamo

Kirjaston uutisia

< Takaisin

KirjastoLive ja Lasten kirjasto

KirjastoLive Oulu aloitti 23.3. ja se lähetetään joka arkipäivä klo 12–13 Oulun kaupunginkirjaston YouTube-kanavalla. Lähetyksessä on päivittäin vaihtuvia sisältöjä kirjailijavieraista e-kirjavinkkauksiin, elokuva- ja sarjavinkeistä lasten tarinatuokioihin. Sisältöä on kaiken ikäisille. Ensimmäisellä viikolla keskusteltiin mm. Oulusta kirjallisuudessa ja oululaisista kirjailijoista, esiteltiin nuortenkirjoja ja mangasarjakuvia ja vinkattiin viikonlopuksi elokuvia, sarjoja ja musiikkia. Tallenteen voi katsoa kirjaston kanavalta myös lähetyksen jälkeen.

Tulevan ohjelman voi tarkistaa kirjaston verkkosivuilta. Perjantaina 3.4. lähetykseen saadaan myös ensimmäinen kirjailijavieras: sarjakuvantekijä Lauri Ahtinen.

Lasten kirjasto on nyt verkossa! Lasten kirjastoon pääset Oulun kaupunginkirjaston etusivulta. Sivustolle on koottu vinkkejä verkosta löytyviin aineistoihin: katsele ja kuuntele satuja, lue e-kirjaa – viihdy kotona. Oulun kaupunginkirjaston Facebook-sivulla ja YouTube-kanavalla on luvassa kirjavinkkivideoita ja videoituja satuhetkiä, lorutuokioita ja nukketeatteria. KirjastoLivessä lasten päivä on aina tiistaisin.

Jakolinkki

Facebook Instagram Oulun kaupunginkirjasto Instagram Vinkkaamo Instagram Kirjastogram Twitter YouTube