OUTI-verkkokirjasto

e-aineistot

Varaamo

Kirjaston uutisia

< Takaisin

Koronaviruksen vaikutukset Oulun kaupunginkirjaston toimintaan (päivitetty 27.4.)

Tätä uutista päivitetään uusien tietojen perusteella jatkuvasti.

Olemme saaneet paljon kyselyitä mahdollisuudesta lainata kirjoja tavalla tai toisella. Aluehallintoviraston ohjeistuksen mukaisesti tarjoamme kirjastopalveluita vain internetin välityksellä.

 

Kirjastot on suljettu 13.5.2020 saakka valtioneuvoston määräyksellä koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Omatoimikäyttö ei ole mahdollista. Kirjastoautot eivät aja. Pääkirjaston, Haukiputaan, Kiimingin ja Oulunsalon kirjastojen palautusluukut on avattu uudelleen 27.4. Lainojen eräpäivät ja varausten viimeiset noutopäivät on siirretty poikkeusajan yli. Myöhästymis- ja palautuskehotusmaksuja ei synny kiinniolon aikana.

OUTI-verkkokirjasto ja eKirjasto osoitteessa outi.finna.fi ovat auki kellon ympäri. OUTI-verkkokirjastossa voi muun muassa uusia lainansa, maksaa kirjastomaksuja sekä keskeyttää ja poistaa varauksia.

eKirjastosta löytyy e-kirjojen ja e-äänikirjojen lisäksi e-lehtiä, musiikkia, dokumentteja ja elokuvia. Palveluihin kirjaudutaan kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla.

OUTI-verkkokirjaston ja e-aineistojen käyttöön tarvittavan PIN-koodin saa OUTI-verkkokirjaston Unohditko PIN-koodisi -linkin avulla asiakastietoihin kirjattuun sähköpostiosoitteeseen.

Kirjasto palvelee puhelimitse ja sähköpostitse. Keskitetyn asiakaspalvelun puhelinnumero on 08 5584 7337, sähköpostiosoite on info.kirjasto(at)ouka.fi. Varaa esille kirjastokorttisi kun otat yhteyttä kirjastoon. Puhelimeen ja sähköpostiin vastataan tällä hetkellä arkisin klo 8.30–15.

Kaikki kirjaston omat ja kirjastojen tiloissa pidettävät tapahtumat perutaan 31.5. saakka. Tämä koskee myös erilaisia ryhmäkäyntejä, kirjavinkkauksia ja koulutuksia.

Kirjastoautojen päiväkoti-, koulu- ja palvelutalopysäkit perutaan toistaiseksi. Kotipalvelu ja Keskustan palvelukeskuksen palvelut keskeytetään toistaiseksi.

Varaamo-palvelun kautta ei voi toistaiseksi varata kirjastojen tiloja ja laitteita.

Jakolinkki

Facebook Instagram Oulun kaupunginkirjasto Instagram Vinkkaamo Instagram Kirjastogram Twitter YouTube