Kirjaston uutisia

< Takaisin

LM Tietopalvelut avaa sähköiset lehtipalvelut koko kansan käyttöön Lainan päivän kunniaksi!

LM avaa suositut digitaaliset lehtipalvelut yhteisesti kaikkien kirjastojen/asiakkaiden käyttöön 8.2. – 15.2.2018 väliseksi ajaksi. Palvelut ovat käytössä ajasta ja paikasta riippumatta, täysin rajoituksetta. Tempauksella tarjoamme kaikille tasavertaisen pääsyn kotimaisen tiedon, uutisten, harrastusten ja kulttuurin pariin, sähköisesti. Kannustamme kaikkia kokeilemaan palveluita, joissa voi helposti lukea kotipaikkakunnan päivän lehden, harrastelehdet tai vaikka työhön liittyvät ammattijulkaisut.

Kampanja on osa Koko kansa lukee -teemaa, jossa LM pyrkii kasvattamaan tietoisuutta kirjastojen monipuolisista e-lehtipalveluista sekä madaltamaan käyttökynnystä ohjaamalla käyttäjiä sähköisten lehtipalveluiden pariin. Koemme että lukemisen merkitystä ei voi korostaa liikaa, erityisesti kun kotimaisissa kirjastoissa alkaa olla tarjottavana entistä monipuolisempi ja kattavampi sisältö yhä useamman kirjastokävijän tarpeisiin.

Klikkaa siis alla olevaa linkkiä, valitse haluamasi lehti ja kirjaudu sisään sähköisten lehtien maailmaan. Palvelu edellyttää vain kampanjakoodin (käyttäjätunnus+salasana) kirjaamista. 

www.epress.fi – digitaaliset sanomalehdet
- Käyttäjätunnus: lainanpäivä
- Salasana: lainanpäivä

www.emagz.fi – digitaaliset ammatti- ja aikakauslehdet
- Käyttäjätunnus: lainanpäivä
- Salasana: lainanpäivä

Palvelut ovat käytettävissä kirjastojen langattomissa verkoissa ja asiakaskoneilla myös kampanjan jälkeen.

Jakolinkki

Facebook Instagram Oulun kaupunginkirjasto Instagram Vinkkaamo Twitter YouTube