OUTI-verkkokirjasto

e-aineistot

Varaamo

Kirjaston uutisia

< Takaisin

Omatoimiajat laajentavat Kaakkurin kirjaston aukioloaikoja

Oulun kaupunginkirjaston toimipisteistä jo viittätoista voi käyttää omatoimisesti, kun Kaakkurin kirjastoon on asennettu järjestelmä, joka mahdollistaa asiakkaiden itsenäisen kirjaston käytön. Kaakkurin kirjastossa voi nyt asioida omatoimisesti maanantaista sunnuntaihin klo 7–21. Kirjastossa on asiakaspalvelua kesäaukioloaikojen mukaisesti ma–ke klo 12–19 ja to–pe klo 10–17.

Kirjastoon kirjaudutaan omatoimiaikana sisälle kirjastokortilla ja siihen liitetyllä PIN-koodilla, joka on sama kuin OUTI-verkkokirjastoon kirjauduttaessa. Jos PIN-koodia ei ole, sen saa kirjaston asiakaspalvelusta tai tilaamalla sen OUTI-verkkokirjaston kirjautumisikkunan "Unohditko PIN-koodisi?" -linkistä asiakastietoihin merkittyyn sähköpostiosoitteeseen.

Kirjastossa voi omatoimiaikana lainata ja palauttaa aineistoa automaattia käyttäen, noutaa varauksia, opiskella tai työskennellä itsenäisesti, lukea kirjoja ja lehtiä sekä käyttää tietokonetta. Langaton verkko on käytettävissä. Tulostaminen ja kopioiminen on mahdollista vain asiakaspalveluaikoina.

Omatoimikirjastojen tiloja valvotaan tallentavin kameroin. Käyttö voidaan tarvittaessa estää esimerkiksi häiriökäyttäytymisen vuoksi. Asiakas on vastuussa myös mukanaan tulevien henkilöiden käyttäytymisestä. Lisätietoa omatoimikirjastoista.

Myös omatoimiaikaan asioidessa tulee noudattaa hygieniaohjeita ja huolehtia turvaväleistä toisiin asiakkaisiin. Flunssaoireisena, sairaana tai karanteenissa tulee pysyä kotona.

OUTI-verkkokirjasto: outi.finna.fi 
Oulun kaupunginkirjasto: ouka.fi/kirjasto
Keskitetty asiakaspalvelu: puh. 08 558 47337, info.kirjasto@ouka.fi 

Jakolinkki

Facebook Instagram Oulun kaupunginkirjasto Instagram Vinkkaamo Instagram Kirjastogram Twitter YouTube