OUTI-verkkokirjasto

e-aineistot

Varaamo

Kirjaston uutisia

< Takaisin

Osaa omatoimikirjastoista voi käyttää jälleen myös viikonloppuisin

Karjasillan, Kaukovainion, Maikkulan, Rajakylän, Ritaharjun, Tuiran, Yli-Iin ja Ylikiimingin kirjastojen omatoimiaukioloajat laajenivat 31.5. Omatoimikäyttö on mahdollista joka päivä klo 7–21, poikkeuksena Maikkulan kirjasto jossa voi vierailla omatoimisesti ma–pe klo 7–21 ja la–su klo 9–21.

Kirjastoissa asioidessa tulee noudattaa hygieniaohjeita ja pitää turvavälit toisiin asiakkaisiin. Kasvomaskin käyttö on suositeltavaa. Flunssaoireisena, sairaana tai karanteenissa tulee pysyä kotona.

Omatoimikirjastoon kirjaudutaan sisälle kirjastokortilla ja siihen liitetyllä PIN-koodilla, joka on sama kuin OUTI-verkkokirjastoon kirjauduttaessa. Jos PIN-koodia ei ole, sen saa kirjaston asiakaspalvelusta tai tilaamalla sen OUTI-verkkokirjaston kirjautumisikkunan "Unohditko PIN-koodisi?" -linkistä asiakastietoihin merkittyyn sähköpostiosoitteeseen.

Kirjastossa voi omatoimiaikana lainata ja palauttaa aineistoa automaattia käyttäen, noutaa varauksia, opiskella tai työskennellä itsenäisesti, lukea kirjoja ja lehtiä sekä käyttää tietokonetta. Tulostaa voi vain asiakaspalveluaikoina. Lisätietoa omatoimikirjastoista voi lukea kirjaston verkkosivuilta.

Kirjastojen aukioloajat voi tarkistaa OUTI-verkkokirjastosta, kirjaston verkkosivuilta tai asiakaspalvelusta.

Keskitetty asiakaspalvelu: puh. 08 558 47337, info.kirjasto@ouka.fi

Jakolinkki

Facebook Instagram Oulun kaupunginkirjasto Instagram Vinkkaamo Instagram Kirjastogram Twitter YouTube