OUTI-verkkokirjasto

e-aineistot

Varaamo

Kirjaston uutisia

< Takaisin

Osallistu ja vaikuta - kirjaston tarjoama tuki digimaailmassa

Palvelut siirtyvät nettiin ja laitteet, joilla palveluja käytetään, kehittyvät huimaa vauhtia. Ne, joille digimaailma ei ole tuttu, tarvitsevat tukea selviytyäkseen digiajan haasteista.

Oulun kaupunginkirjasto on osaltaan kehittämässä kansalaisille tarjottavia tukipalveluja. Nyt Sinulla on tilaisuus vaikuttaa kehitystyöhön kertomalla meille, millaista tukea toivot kirjastossa saavasi.

Kaipaatko apua älypuhelimen tai tabletin peruskäyttöön vai kenties joihinkin erityisongelmiin laitteen käytössä? Onko viranomaispalvelujen löytäminen ja käyttö netissä haastavaa? Haluatko oppia, kuinka YLE:n ohjelmia katsellaan netistä? Mihin muuhun toivot saavasi apua? Vastaa kyselyyn ja kerro se meille!

Tässä kyselyssä on muutama laitteisiin ja nettipalveluihin liittyvä kysymys. Kysymyksissä on valmiita vaihtoehtoja, mutta myös tilaa vapaamuotoiselle vastaukselle, jos vaihtoehdoista ei löydy sopivaa. Vastaamiseen ei mene kuin muutama minuutti.

Kaikki vastaukset tallennetaan nimettöminä ilman mitään vastaajaa yksilöivää tietoa. Kyselyn tuloksia käytetään kirjaston palvelujen kehittämiseen Tablettitohtori ON paikalla -hankkeessa.

Vastaa kyselyyn tästä linkistä

Jakolinkki

Facebook Instagram Oulun kaupunginkirjasto Instagram Vinkkaamo Twitter YouTube