OUTI-verkkokirjasto

e-aineistot

Varaamo

Kirjaston uutisia

< Takaisin

Oulun kaupunginkirjaston palvelut 22.3. saakka

Kirjastot ovat auki rajoitetuin palveluin. Kirjastokäynnit tulee tehdä nopeasti ja niiden yhteydessä noudattaa hygieniaohjeita ja turvavälejä. Kasvomaskin käyttöä suositellaan. Kirjaston henkilökunta käyttää maskeja ja visiirejä turvallisuusohjeita noudattaen ja pitää asiakkaisiin turvaetäisyydet.

Aseman, Jäälin, Hiukkavaaran, Kastellin, Puolivälinkankaan kirjastot ovat toistaiseksi kiinni. Koululaisten talviloman aikaan 8.-14.3. myös Kellon, Martinniemen, Pateniemen, Ylikiimingin ja Yli-Iin kirjastot ovat suljettuina. Näistä kirjastoista tehtyjen lainojen laina-aikoja ja varausten noutoaikoja on jatkettu. Aseman kirjaston varaukset on siirretty noudettavaksi Haukiputaan kirjastoon, Hiukkavaaran varaukset Myllyojalle, Jäälin varaukset Kiiminkiin, Kastellin varaukset Karjasillalle ja Puolivälinkankaan varaukset Tuiraan. Lainojen eräpäivät ja varausten viimeiset noutopäivät voi tarkistaa OUTI-verkkokirjastosta tai kirjaston asiakaspalvelusta.

Karjasillan kirjastossa on voimassa poikkeavat aukioloajat talvilomaviikon ajan 8.-14.3.
ma-ti 12-19
ke-to 10-17
pe 9-15

Kirjastojen omatoimikäyttö ei ole mahdollista. Kirjastojen ajantasaiset aukioloajat voi tarkistaa kirjaston verkkosivuilta, OUTI-verkkokirjastosta ja kirjaston asiakaspalvelusta.

Avoinna olevissa kirjastoissa voi noutaa varauksia, lainata ja palauttaa. Kirjoja ja muuta aineistoa pääsee etsimään hyllyistä itse. Kirjastoihin ei voi jäädä oleskelemaan tai työskentelemään. Lukusalit, lehtisalit sekä kokous- ja työskentelytilat pysyvät toistaiseksi kiinni. Varattavia laitteita ei vielä pääse käyttämään. Kirjastoissa on asiakastietokoneita pikakäyttöä ja tulostusta varten. Kirjastoissa rajataan asiakasmäärää mahdollisten ruuhkien välttämiseksi.

Lainoja voi palauttaa myös pääkirjaston, Haukiputaan, Kiimingin, Oulunsalon, Yli-Iin ja Ylikiimingin kirjastojen palautusluukkuihin.

Jakolinkki

Facebook Instagram Oulun kaupunginkirjasto Instagram Vinkkaamo Instagram Kirjastogram Twitter YouTube