Oulun kaupunginkirjastosta tuotteiden ja palveluiden kokeilupiste - Ajankohtaista - Kirjasto - Oulun kaupunki

Kirjaston uutisia Kirjaston uutisia

< Takaisin

Oulun kaupunginkirjastosta tuotteiden ja palveluiden kokeilupiste

Pääkirjasto avaa ensi syksynä uuden matalan kynnyksen esittelytilan, johon alueen yritykset ja muut toimijat voivat tuoda tuote- ja palveluinnovaatioitaan kirjastoon kuntalaisten kokeiltavaksi.

Kokeilupisteessä yritykset voivat kehittää tuotteita ja palveluita yhdessä asiakkaiden kanssa, kerätä arvokasta tietoa loppukäyttäjiltä, sekä markkinoida omia tuotteita ja palvelujaan.

Kirjaston asiakkaat pääsevät kokeilemaan erilaisia tuotteita ja palveluita ja vaikuttamaan kehitystyöhön omalla mielipiteellään.

Kokeilupisteen mainoskuva

Tuotteissa ja palveluissa painotetaan tärkeitä kehittyviä yhteiskuntapalveluita sekä yhteiskunnallisesti tärkeitä ratkaisuja, jotka liittyvät osaamisen ja oppimisen uusiin ratkaisuihin sekä hyvinvointiin ja terveyteen.

Palaute kokeilupisteessä testattavista tuotteista ja palveluista kerätään Oulun yliopiston ja OULLabsin hallinnoiman PATIO-työkalun www.patiolla.fi kautta.

Kokeilupiste on osa 6Aika Avoin osallisuus ja asiakkuus -kärkihanketta 

Hankkeessa luodaan Oulun kaupungin asioinnin toimintamalli, joka mahdollistaa kaupungin ja yritysten yhteistyön ja sitä kautta yritysten liiketoiminnan kasvun ja työpaikkojen syntymisen. Tavoitteena on luoda yrityksille uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja asiakkuuksia.

Lue lisää: www.ouka.fi/kokeilupiste


Facebook Instagram Twitter YouTube