OUTI-verkkokirjasto

e-aineistot

Varaamo

Kirjaston uutisia

< Takaisin

Oulun kirjastot suuntaavat syksyyn

Helteisen kesän jälkeen Oulun kaupunginkirjasto valmistautuu värikkääseen syksyyn. Monet kesätauolla olleet toiminnot palaavat jälleen ilahduttamaan kirjastojen asiakkaita.

Kaupungin kirjastoissa astuvat maanantaina 13. elokuuta voimaan talvikauden aukioloajat. Ajat voi tarkistaa OUTI-verkkokirjastosta. Omatoimikirjastot jatkavat useiden kirjastojen varsinaista aukioloa. Uusimpana on avattu Rajakylässä jo yhdestoista Oulun omatoimikirjasto.

Kirjastojen satutuokiot ja lukupiirit aloittavat jälleen kauden toimintansa. Satutuokioita on 18 kirjastossa eri puolilla kaupunkia. Tuokiot kestävät noin 20 minuuttia ja ne ovat kaikille avoimia sekä ilmaisia. Satutuokioajat löytyvät kirjaston verkkosivuilta.  Aikuisten lukupiirit kokoontuvat keskustelemaan kirjallisuudesta pääkirjaston lisäksi  yhdeksässä kirjastossa. Pääkirjastolla on vielä erikseen dekkarilukupiiri jännityksen ystäville. Myös lukupiirien kokoontumisajat ja syksyn kirjat löytyvät kirjaston verkkosivuilta.

Syksyn aikana on monissa kirjastoissa luvassa mielenkiintoisia yleisötapahtumia. Tulossa on kirjailijatapaamisia keskiviikkoisin, erilaisia näyttelyitä, runoiltoja, teematapahtumia ja paljon muita kohtaamisia. Tulevien tapahtumien tiedot löytyvät kirjaston tapahtumakalenterista.

Kirjasto tarjoaa perinteisesti myös asianajajapäivystykset ja erilaisia digineuvontamahdollisuuksia kaikille kansalaisille helpottamaan arkea.

 

Tervetuloa kirjastoon!

Jakolinkki

Facebook Instagram Oulun kaupunginkirjasto Instagram Vinkkaamo Twitter YouTube