OUTI-verkkokirjasto

e-aineistot

Varaamo

Kirjaston uutisia

< Takaisin

Oulun omatoimikirjastojen aukioloajat pitenevät 1.10.

Oulun kaupunginkirjaston omatoimikirjastoissa pääsee asioimaan 1. lokakuuta alkaen kello 7–21 joka päivä. Kirjastojen asiakkailta on saatu toiveita aukioloaikojen laajentamisesta erityisesti arkiaamuina ja viikonloppuiltaisin. Omatoimikirjastot palvelevat vuoden jokaisena päivänä, arjet ja pyhät. Asiakkaiden mahdollisuus käyttää kirjastopalveluja eri alueilla on kasvanut merkittävästi omatoimiaikojen käyttöönoton myötä. Kirjastojen asiakaspalveluajat, jolloin henkilökuntaa on paikalla, säilyvät entisellään.

Oulussa omatoimikirjastoina toimii 11 kirjastoa: Jäälin, Kastellin, Kaukovainion, Kellon, Maikkulan, Pateniemen, Puolivälinkankaan, Rajakylän, Ritaharjun, Tuiran ja Ylikiimingin kirjastot. Aukiolojen laajennus toteutetaan kaikissa näissä kirjastoissa.  Kastellin ja Maikkulan kirjastoissa on pienet poikkeukset. Kastellin kirjastossa noudatetaan vielä toistaiseksi monitoimitalon aukioloja. Maikkulan kirjaston omatoimiajat ovat arkisin samat kuin muilla, mutta  lauantaina omatoimiaika on kello 8–21 ja sunnuntaina 9–21.

Kirjastoautot palvelevat yli 200:lla kirjastopysäkillä niin kaupunkialueella kuin haja-asutusalueilla ja niiden aikataulut voi tarkistaa kirjastoautojen verkkosivulta.

 

Jakolinkki

Facebook Instagram Oulun kaupunginkirjasto Instagram Vinkkaamo Twitter YouTube