OUTI-verkkokirjasto

e-aineistot

Varaamo

Kirjaston uutisia

< Takaisin

Pika-asiointi kirjastoissa laajenee myös lähikirjastoihin

Lähes kaikista Oulun kaupungin kirjastoista voi maanantaista 18.5.2020 alkaen noutaa varauksia ja käydä jättämässä palautuksia. Kirjastokäynnit tehdään pika-asiointina itsepalveluna. Kirjastojen asiakastiloja rajataan. Kirjastoihin ei voi jäädä oleskelemaan eikä esimerkiksi etsimään kirjoja ja muuta aineistoa hyllyistä, lukemaan lehtiä tai käyttämään lukusalia. Pika-asiointi on jo nyt käytössä pääkirjaston lisäksi Haukiputaan, Kiimingin ja Oulunsalon kirjastoissa. Pika-asioinnin yhteydessä huolehditaan sekä asiakkaiden että henkilökunnan turvallisuudesta turvavälejä ja kirjaston tilassa olevia ohjeita noudattamalla.

Kirjat ja muun haluamansa aineiston saa lainaan tekemällä varauksen. Varauksia voi tehdä ja omien lainojen ja varausten tiedot voi tarkistaa OUTI-verkkokirjastossa osoitteessa outi.finna.fi. Verkkokirjaston käyttöön tarvitaan OUTI-kirjastokortti ja PIN-koodi. Kirjastosta voi pyytää apua kirjojen ja muun aineiston valintaan ja etsimiseen ottamalla yhteyttä verkkotietopalveluun osoitteessa https://www.ouka.fi/verkkotietopalvelu.

 

Aukioloajat 11.–17.5.

Pääkirjasto: ma–pe klo 11–17

Haukiputaan, Kiimingin ja Oulunsalon kirjastot: ma–pe klo 13–17.

 

Aukioloajat 18.–31.5.

Pääkirjasto: ma–pe klo 10–20

Haukiputaan, Kiimingin ja Oulunsalon kirjastot: ma–to 12–19 ja pe 10–17

Kaakkurin ja Myllyojan kirjastot: ma–ti klo 13–19 ja ke–pe klo 11–17

Kaijonharjun, Karjasillan, Kastellin, Kaukovainion, Kellon, Koskelan, Maikkulan, Martinniemen, Pateniemen, Puolivälinkankaan, Rajakylän, Ritaharjun, Tuiran ja Ylikiimingin kirjastot: ma–ti klo 15–19, ke-pe klo 11-15

Aseman kirjasto: ke klo 11–15

Hiukkavaaran, Yli-Iin ja Jäälin kirjastot ovat kiinni. Kirjastoautot eivät aja.

 

Varaukset, joiden noutopaikaksi on merkitty Hiukkavaaran kirjasto, voi noutaa Myllyojan kirjastosta.

Varaukset, joiden noutopaikaksi on merkitty Jäälin kirjasto, voi noutaa Kiimingin kirjastosta.

Yli-Iin kirjaston varausten noutopaikaksi tulee mahdollisesti kirjastoauto Yli-Iin kirjaston pihaan. Järjestelystä tulee lisätietoa myöhemmin.

Kirjastoautosta noudettavat varaukset voi noutaa pääkirjastosta.

 

Helatorstain aattona 20.5. kaikki kirjastot sulkeutuvat klo 17 mennessä, helatorstaina 21.5. kaikki kirjastot ovat kiinni.

 

Lainojen eräpäivät on siirretty ja ne ovat aikaisintaan 8.6. Varausten viimeiset noutopäivät ovat aikaisintaan 1.6. Myöhästymis- ja palautuskehotusmaksuja ei synny kiinniolon aikana.

Kirjaston keskitetty asiakaspalvelu neuvoo numerossa 08 558 47337 ja sähköpostitse osoitteessa info.kirjasto@ouka.fi.

Otamme vastaan palautetta Oulun kaupungin sähköisen palautekanavan kautta osoitteessa https://www.ouka.fi/palaute sekä OUTI-verkkokirjastossa osoitteessa https://outi.finna.fi.

Jakolinkki

Facebook Instagram Oulun kaupunginkirjasto Instagram Vinkkaamo Instagram Kirjastogram Twitter YouTube