OUTI-verkkokirjasto

e-aineistot

Varaamo

Kirjaston uutisia

< Takaisin

Seniori­tuokio tarjoaa maksutonta apua digilait­teiden käyttöön

+65-vuotias, tule saamaan maksutonta apua älypuhelimesi, tablettisi tai tietokoneesi käyttöön! Voit saada apua myös kotiisi. 

Oulun kaupungin yhteisötoiminta ja Caritas-Säätiö tuovat ikäihmisille digiapua hyvinvointikeskusten odotustiloihin Asteen verran senioridigiä! -nimisen seniorituokion merkeissä. Tilaisuudessa +65-vuotiaat ikäihmiset saavat kysyä digiapua, eli neuvontaa laitteensa käytössä. Apua voi saada oman esimerkiksi oman älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen käyttöön. 

Halutessaan voi ilmoittaa itsensä avun tarvitsijaksi, jotta myöhemmin digiapua pyritään järjestämään omaan kotiin. Samalla ikäihmiset saavat tietoutta muista senioreille suunnatuista toiminnoista Oulussa. 

Haukiputaalle, Oulunsaloon ja Kiiminkiin KARITA -hanke tuo paikalle Arjen teknologiat -esittelypisteen. Esittelyssä on kotona asumista tukevia teknologioita, joita kuntalaiset voivat omakustanteisesti hankkia. 

 

Tapahtumakiertueen ajat ja paikat:

  • 1.9. Tuiran hyvinvointikeskus, Kangastie 16, pääaula 1C krs
  • 12.9. Kontinkankaan hyvinvointikeskus, A-talo, aula 1. krs 
  • 22.9. Haukiputaan hyvinvointikeskus, aula 
  • 4.10. SeniorSurf-päivä, Valkean kesäkatu 
  • 17.10. Oulunsalon terveysasema, aula 
  • 10.11. Kiimingin hyvinvointikeskus, (soita ajanvaraukseen: p. 044 468 4201, klo 12-13) 

Huom. Tapahtumissa saa digiapua klo 9-13

 

Asteen verran Senioridigiä! -seniorituokioon osallistuminen on maksutonta ja kaikille ikäihmisille tarkoitettua. Paikalla on myös Oulun kaupungin yhteisötoiminnan sekä Löytävän vanhustyön verkoston edustajat. 

 

Jakolinkki

Facebook Instagram Oulun kaupunginkirjasto Instagram Vinkkaamo Instagram Kirjastogram Twitter YouTube