OUTI-verkkokirjasto

e-aineistot

Varaamo

Kirjaston uutisia

< Takaisin

Syysloma on lukuloma!

Vain läpihassu jättäytyy matkailuhaaveissaan vain todellisuuteen, jos voi kiitää rajoista piittaamatta ja niitä rikkoen mihin aikaan, paikkaan tai hahmoon tahansa. Syysloma onkin nyt lukuloma ja sinulla on niin lupa matkustaa. Ota halutessasi kyytiin koko perhe tai kaveri. Seuramatkailkaa lukemalla yhdessä tai jakakaa hurjia matkakertomuksia omista reissuistanne. Lukuloma näkyy ja kuuluu verkossa osoitteessa www.lukuloma.fi ja radiossa.

Keskiviikkona 21.10. klo 18 Verkkolukupiirin kirjana on Shirley Jacksonin Linna on aina ollut kotimme. Tarina on goottilaisen kirjallisuuden kaunis ja merkillinen klassikko, joka kertoo Blackwoodin sukutalosta ja sen jäljellä olevista kolmesta asukkaasta: sisaruksista Merricat ja Constance Blackwoodista ja pyörätuoliin joutuneesta Julian-sedästä. Merricat hautaa maahan marmorikuulia ja keksii taikasanoja pitääkseen kyläläiset ja muun maailman talon porttien takana. Mutta kun isän kassakaapista kiinnostunut Charles-serkku löytää tiensä keittiön ovelle ja illallispöydän ääreen, Merricatin taikasanat eivät enää riitä. Verkkolukupiiriin voi osallistua kirjaston YouTube-kanavalla.

Syyslomalukemiset voi hakea kirjastoista. Syyslomaviikon aikana suurin osa kirjastoista palvelee normaalein aukioloajoin. Aseman, Jäälin, Kastellin, Kellon, Martinniemen, Pateniemen, Puolivälinkankaan, Ylikiimigin ja Yli-Iin kirjastot ovat kiinni, myöskään omatoimikäyttö ei ole näissä kirjastoissa mahdollista. Kirjastojen ajantasaiset yhteystiedot voi tarkistaa kirjaston verkkosivuilta tai OUTI-verkkokirjastosta

Jakolinkki

Facebook Instagram Oulun kaupunginkirjasto Instagram Vinkkaamo Instagram Kirjastogram Twitter YouTube