OUTI-verkkokirjasto

e-aineistot

Varaamo

Kirjaston uutisia

< Takaisin

Uusien e-asiakkaiden rekisteröinti alkaa, myös verkkolomake käytössä

Uusille ja kirjastokortin kadottaneille asiakkaille luodaan väliaikaisia e-asiakastunnuksia Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan kirjastojen e-aineistojen käyttöön. Tunnuksen saa ottamalla yhteyttä kirjaston keskitettyyn asiakaspalveluun, numeroon 08 558 47337 tai sähköpostitse info.kirjasto(a)ouka.fi, tai täyttämällä verkkolomakkeen OUTI-verkkokirjastossa. Asiakaspalvelu vastaa arkisin klo 9–15. E-asiakastunnukset poistetaan poikkeusajan päätyttyä ja kirjaston käyttöä voi tämän jälkeen jatkaa hankkimalla kirjastokortin normaalin käytännön mukaan käymällä kirjastossa.

Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan eKirjastosta löytyy e-kirjojen ja e-äänikirjojen lisäksi e-lehtiä, musiikkia, dokumentteja ja elokuvia. Palveluihin kirjaudutaan kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla. EKirjasto löytyy OUTI-verkkokirjastosta osoitteesta outi.finna.fi.

Jos olemassaolevaan kirjastokorttiin liitettyä PIN-koodia ei ole tai se on kadonnut, uuden saa OUTI-verkkokirjaston kirjautumisikkunassa olevan Unohditko PIN-koodisi -linkin avulla asiakastietoihisi kirjattuun sähköpostiosoitteeseen. Ongelmatilanteessa voi ottaa yhteyttä kirjaston asiakaspalveluun.

Jakolinkki

Facebook Instagram Oulun kaupunginkirjasto Instagram Vinkkaamo Instagram Kirjastogram Twitter YouTube