Kirjasta kaveri - Kirjasto - Oulun kaupunki

Kirjasto A-Ö
 


Pohjoista kirjallisuutta
Pohjoista musiikkia
KirjastoVirma
  
  

Tutustu myös näihin

Kirjasta kaveri
 

Johanna Tuomola: Väsynyt leijona. Kivalan etsivät -sarja

Matti kavereineen tutkii väsähtäneen leijonan tapausta. Miksi sirkuksen vaarallinen leijona on ennen esityksiä aivan nukuksissa? Kuka haluaa pilata sirkuksen vetonaulan?

Saatavuus

Katso myös Kirjasammosta

 
Jo Salmson:
Tam kerjäläispoika ja Tamin tulikoe. Lohikäärmeratsastaja 1 ja 2

Tam on renkinä kuninkaanlinnassa, jonka tallissa asuu lohikäärmeratsastajia. Aina lohikäärmeen kuollessa syntyy uusi ratsastaja. Onko vihdoin Tamin vuoro?


Saatavuus

Mervi Heikkilä: Kummajaisten kylä

Sampo ja serkukset kehittelevät salaperäisiä juttuja kylästä ja sen ihmisistä. Jutuissa vilisevät keijukaiset, kummitukset ja velhot. Mitä kylässä on todella tapahtunut?

Saatavuus
 

Eoin Colfer: Legenda Pottu-Mäkisestä

Valtsu ja Make saavat vanhemmilta sivistävän kirjastorangaistuksen. Pojat joutuvat lukemaan kirjastossa Pottu-Mäkisen silmien alla kolme kertaa viikossa kirjoja ja vähintään kaksi tuntia kerrallaan. Kauhunsekaiset tunnelmat muuttuvatkin yllätykseksi…

Saatavuus
 
Sören Olsson: Lasse Kreikassa

Lasse, 10 vuotta, on likkojenhurmaaja. Lomamatkalla Kreikkaan Lassen taidot punnitaan. Kenestä tulee paras tyttöystävä? Hullunkurinen tarina hassusta perheestä.

Saatavuus
Alice Pantermüller:
Lotta Levoton ja suuri kanikaaos. Lotta Levoton –sarja


Kymmenvuotias Lotta haluaa lemmikin, koiran tai edes pienen lampaan. Äiti ei suostu ja isä tulee heti huonolle tuulelle, kun asiasta puhutaan. Parhaalla kaverilla Pippurilla on 200 kania. Kai siitä yksi liikenee Lotallekin. Sarjakuvamaisesti kuvitettu tarina vauhdikkaista kaveruksista.

Saatavuus

 
Satu Heimonen:
Suokaislan suloinen Cecilia

Milka täyttää kohta 11 vuotta. Isä yllättää hänet ja hankkii lahjaksi suloisen kissanpennun, ragdollin. Saako Milka pitää kissan? Isä kun ei ole muistanut kertoa asiasta edes äidille.

Saatavuus
 
Annika Sandelin: Yokon yökirja

Yokon paras kaveri on Anna. Yhdessä he keksivät arkeen tarpeellista piristystä. Päiväkirjassa 10-vuotias Yoko kertoo elämästään: leikeistä, etsiväkerhosta, vähän hupsusta perheestään ja totta kai myös pojista.

Saatavuus

David Walliams: Poika ja mekko

Kaksitoistavuotias Dennis asuu isänsä ja isoveljensä kanssa. Hän on todella hyvä jalkapallossa. Salassa Dennis lukee muotilehtiä ja kiinnostuu mekoista. Voiko poika pukea päälleen mekon? Miksipä ei … Hullunhauska ja samalla vakava tarina jokaisen oikeudesta olla oma itsensä.

Saatavuus

Päivi Lukkarila: Ihana Panda

Kolmetoistavuotias Jasmiina saa yllättäen perinnön isotädiltään. Rahoilla hän haluaa ostaa ponin esteratsastusta varten. Mutta loukkaantunut Panda-poni muuttaa kaikki Jasmiinan suunnitelmat. Sarjan aloituskirja ratsastuksesta kiinnostuneille.

Saatavuus
 

Oulun kaupunginkirjasto-maakuntakirjasto, heinäkuu 2015

OUTI-verkkokirjasto