Kirjoja musiikin tuottamisesta - Kirjasto - Oulun kaupunki

Kirjasto A-Ö
 


Pohjoista kirjallisuutta
Pohjoista musiikkia
KirjastoVirma
  
  

Tutustu myös näihin

Kirjoja musiikin tuottamisesta

Nicolas Soames: The story of Naxos

Naxos-levy-yhtiö syntyi 1987 Hong Kongiin asettuneen saksalaisen liikemiehen harrastuksesta. Yhtiöstä tuli merkittävä klassisen musiikin julkaisija. Naxos on ollut edelläkävijä: äänitykset tehtiin aina digitaalisena. Naxos myös loi online-kuuntelupalvelun, joka on käytettävissä Oulun kaupunginkirjaston kautta.

Saatavuus

Bruce Swedien: Make mine music

Äänitysstudion apupoikana aloittanut, tähtituottajaksi edennyt Bruce Swedien on työskennellyt mm. Quincy Jonesin, Michael Jacksonin ja Jennifer Lopezin kanssa. Hän kehitti työmenetelmiä ja nosti äänittäjä-tuottajien arvostusta. Swedien paljastaa kirjassa niksejään mm. mikrofonivalinnassa ja akustiikan hallinnassa.

Saatavuus

 

Simon Langford: The remix manual

Mm. Rihannalle, Sugababesille, Robbie Williamsille ja Marc Almondille remiksejä tehnyt taiteilija on koonnut tietämyksensä uudelleenmiksaamisesta tähän yli 400-sivuiseen kirjaan. Opas käy läpi tarvittavat musiikilliset perustaidot, remiksaajan käyttämät softatyökalut sekä miksauksiin liittyvät bisnes- ja lakikuviot.

Saatavuus

 

Bobby Owsinski:Music 3.0


Musiikin julkaiseminen ja jakelu ovat muuttuneet, samoin perinteiset tekijöiden roolit. Kokeneen musiikki- ja mediatuottajan kirja Music 3.0 esittää käytännön neuvoja siitä kuinka musiikkiura kannattaa aloittaa, kuinka sitä edistetään tehokkaasti, kuinka tavoittaa oma yleisönsä sekä miten musiikin tekemisellä voi ansaita.


Saatavuus

Oulun kaupunginkirjasto-maakuntakirjasto, toukokuu 2012