In English | Tekstin koko A- A+

Lue e-lehti!

Kirjaston asiakkaille on tarjolla e-lehtipalveluita, joiden kautta voi lukea sanoma- ja aikakauslehtiä näköispainoksina.

 

 

 


 

Flipster tarjoaa verkossa luettavaksi eri aiheisia, englanninkielisiä aikakauslehtiä. Flipsteriä voi käyttää kirjaston asiakaskoneilla sekä myös omalla tietokoneella tai muulla laitteella kirjaston ulkopuolella syöttämällä kirjautumissivulle kirjastokortin numeron.
eMagz-palvelun kautta voi lukea suosittuja, kotimaisia aikakauslehtiä. Tarjolla on mm. Tiede, Kamera, Image ja Eeva sekä Kaikkien Aikojen Joulu. Palvelua voi käyttää vain kirjastojen asiakaskoneilla.
 


 
ePress sisältää kotimaisia sanomalehtiä digitaalisina näköislehtinä. Palvelun kautta voi lukea mm. Helsingin sanomia, Kalevaa, UusiRovaniemi -lehteä ja Turun Sanomia. Palvelua voi käyttää vain kirjastojen asiakaskoneilla.
Press Reader sisältää yli 3000 kotimaista ja ulkomaista aikakaus- ja sanomalehteä. Lehtiä on 100 eri maasta ja 60 kielellä. Lehtiä pääsee lukemaan kotona tästä linkistä kirjautumalla omalla kirjastokortin numerolla. Kirjoita Barcode/Library Card No -kohtaan kirjastokorttisi numero ja paina Login. Etäkäytössä valikoima on hieman suppeampi kuin kirjaston asiakaskoneita käytettäessä.


Digi - Kansalliskirjaston digitaaliset aineistot 
Kansalliskirjaston palvelu tarjoaa digitaalisessa muodossa sanomalehtiä, jotka ilmestyivät Suomessa vuosina 1771–1910. Palvelun kautta löytyvät myös Kansalliskirjaston digitoimat historialliset aikakauslehdet ja pienpainatteet, sekä muut aineistot.  Digi-palvelu ei vaadi kirjautumista, joten sitä voi käyttää vapaasti myös omalla tietokoneella.
// ]]>