Lukuisa - Kirjasto - Oulun kaupunki

Kirjasto A-Ö
 


Pohjoista kirjallisuutta
Pohjoista musiikkia
KirjastoVirma
  
  

Tutustu myös näihin

Marraskuun kirjabloggarin vinkit

Olen 26-vuotias historian opiskelija ja olen kirjoittanut blogiani jo viisi vuotta. Kirjabloggaaminen on rakkain harrastukseni, tietysti heti lukemisen jälkeen, mutta en ota sitä turhan vakavasti.

Minulle maistuu melkein kaikki kirjallisuuden lajit, mutta historialliset romaanit, kasvutarinat ja perheteema ovat lähinnä sydäntäni – parasta ovat nämä kolme yhdessä. Kirjoitan blogiini pääasiassa arvioita lukemistani kirjoista ja teen katsauksia kirjallisuuspalkintolistoihin.

Eowyn Ivey: Lumilapsi

Maaginen tarina Alaskan uudisasukaselämästä ja lapsenkaipuusta. Sadunomaisuus ja verkkokalvoille asti piirtyvät Alaskan jylhät maisemat tekevät vaikutuksen.

Saatavuus

Joyce Carol Oates: Blondi

Järkälemäinen Blondi kertoo Marilyn Monroen tarinan. Se yhdistelee faktaa ja fiktiota, läkähdyttää ja pakahduttaa. Oatesin tarkkanäköinen kerronta on vertaansa vailla.

Saatavuus

Richard Yates: Revolutionary Road

Revolutionary Road ei ole kirja helpoimmasta päästä. Se on mustaakin mustempi kertomus kieroon kasvavasta parisuhteesta, kukaan sen henkilöhahmoista ei ole miellyttävä. Yates taitaa kuitenkin hienosti ihmisluonnon kuvauksen. Suosikkiklassikkojani.

Saatavuus

Takaisin kirjablogeihin