Pohjoista musiikkia
Juntunen
Nuottikirjasto
Naxos

Rockway-soittokoulu nyt entistä laajempi

Suomalaisen Rockway soitin- ja laulukoulun tarjonta kirjastossa laajentui v. 2018 alusta. Tuttujen ukulelen, kitaran ja bassokitaran sekä pop-laulun peruskurssien lisänä on nyt jatkokursseja. Uusia aiheita ovat mm. rumpujensoitto ja äänittäminen. Kirjautuminen tapahtuu kirjastokortin numerolla sivupalkin Rockway-kuvakkeesta tai tästä. Kirjautumisosoite on muuttumut viimevuotisesta, joten kaikkien käyttäjien tulee ensin rekisteröityä käyttäjäksi. 

Kurssien laina-aika on 2 viikkoa. Lainassa olevan kurssin voi varata jonotustoiminnolla. 

Lainaa ukulele!

Pääkirjaston musiikkiosastolle on hankittu uusia ukuleleja. Nämä Makala-merkkiset sopraanoukulelet ovat  parempaa laatua kuin aiemmat kirjastoukulelet. Nyt vire pitää ja soinnut soivat puhtaasti. 

Kirjastosta voi ukulelen lisäksi lainata Cajon-rummun. Molempien soittimien laina-aika on 4 viikkoa ja lainan voi myös uusia. 

Biisi hukassa? Verkkokirjastosta löytyy tieto

Musiikin tiedonhaku Koha-verkkokirjastossa ei ole aivan helppoa. Silti yksittäisellä kappaleen nimelläkin voi hakea ja nähdä missä kokoelmassa esim. kappaleen nuotit ovat. 

Lue lisää 

Digitoi vanhat av-aarteesi talteen

Pääkirjaston musiikkiosastolla voi digitoida c-kasetteja ja vinyylilevyjä sekä diakuvia ja kinofilminegatiivieja. Aikavaraukset Varaamosta

Digitointiasemat sekä musiikkiaiheinen kirjallisuus ja klassisen musiikin varasto-cd-levyt ovat musiikkiosaston Pikisaaren suuntaan avautuvasssa huoneessa (nro 314).