Musiikki - Kirjasto - Oulun kaupunki

 

Pohjoista musiikkia
Juntunen
Nuottikirjasto
Naxos

Testaa uusi ukulele!

Pääkirjaston musiikkiosastolle on hankittu neljä uutta ukulelea. Nämä Makala-merkkiset sopraanoukulelet ovat  parempaa laatua kuin aiemmat kirjastoukulelet. Nyt vire pitää ja soinnut soivat puhtaasti. 

Kirjastosta voi ukulelen lisäksi lainata Cajon-rummun. Molempien soittimien laina-aika on nyt 4 viikkoa ja lainan voi myös uusia. 

Rockway - soittokoulu verkossa

Outi-kirjastot tarjoavat  suomalaisen Rockwayn soitin- ja laulukoulun videokursseja. Saatavissa on ukulelen, kitaran ja bassokitaran sekä pop-laulun perusopetusta. Kirjaudu kortillasi ja tunnusluvullasi vasemaan alalaidan kuvakkeesta tai tästä

Lue lisää

Biisi hukassa? Verkkokirjastosta löytyy tieto

Musiikin tiedonhaku Koha-verkkokirjastossa ei ole aivan helppoa. Silti yksittäisellä kappaleen nimelläkin voi hakea ja nähdä missä kokoelmassa esim. kappaleen nuotit ovat. 

Lue lisää 

Digitoi vanhat av-aarteesi talteen

Pääkirjaston musiikkiosastolla voi digitoida VHS-videokasetteja, c-kasetteja ja vinyylilevyjä sekä diakuvia ja kinofilminegatiivieja. Aikavaraukset Varaamosta

Digitointiasemat sekä musiikkiaiheinen kirjallisuus ja klassisen musiikin varasto-cd-levyt ovat musiikkiosaston Pikisaaren suuntaan avautuvasssa huoneessa (nro 314).