Paranormaalia rakkautta - Kirjasto - Oulun kaupunki

Kirjasto A-Ö
 


Pohjoista kirjallisuutta
Pohjoista musiikkia
KirjastoVirma
  
  

Tutustu myös näihin

Paranormaalia rakkautta
 

Isabel Abedi: Lucian

16-vuotiaan Rebeccan koulun, harrastusten ja kaverien täyttämä elämä alkaa järkkyä, kun hän kohtaa Lucianin. Ensi hetkestä alkaen heidän välillään vallitsee omituisen syvä yhteys. Poika on menettänyt muistinsa, mutta tuntuu siitä huolimatta tietävän mitä erikoisimpia asioita Rebeccan menneisyydestä - ja myös tulevaisuudesta.

Saatavuus

 

Maggie Stiefvater: Väristys

Ihmissusilegendaa raikkaasti hyödyntävä Väristys on hienovaraisesti kasvava, jäänhauras tarina nuoresta rakkaudesta. Realistinen koululais- ja kaveruuskuvaus kuljettaa huomaamatta syvemmälle vuoroin sudeksi ja ihmiseksi muuttuvan Samin ja häneen rakastuneen Gracen tarinaan.

Saatavuus | Katso myös Kirjasammosta

 

Becca Fitzpatrick: Langennut enkeli

Tumman ja komean Patchin tutkimaton hymy ja tarkkanäköiset silmät kiehtovat Noraa kuin yölamppu perhosta. Kuka Patch on ja mistä hän on tullut? Poika tuntuu olevan kaikkialla missä Norakin ja tietävän hänestä jopa ystäviä enemmän. Rakastuminen ei ole koskaan ollut näin ihanaa - ja äkkiä myös tappavan vaarallista.

Saatavuus | Katso myös Kirjasammosta

 

Melissa Marr: Ilki ihana

Kammottava ja viehättävä keiju Keenan on kesän kuningas, joka on etsinyt kuningatartaan vuosisatojen ajan. Hän on päättänyt ottaa Aislinnin, ihmistytön, puolisokseen hinnalla millä hyvänsä - huolimatta Aislinnin omista suunnitelmista tai tahdosta.

Saatavuus | Katso myös Kirjasammosta

 

Veera Laitinen: Surunsyöjät

Kertomus vihan ja rakkauden liitosta, jossa katse voi tappaa. Hope rakastuu pienen kotikaupunkinsa arvoitukselliseen tulokkaaseen. Samalla Hopen mystinen ja kuoleman sävyttämä menneisyys herää henkiin. Hän saa käsiinsä ikivanhan paperinpalan, joka johdattaa päähenkilön tuskallisten salaisuuksien jäljille.

Saatavuus

 

Kiersten White: Paranormaali

16-vuotias Evie haluaa olla ihan tavallinen nuori. Mutta elämä on hankalaa, kun ex-poikaystävä on keiju. Eviellä on oma erityinen kykynsä: hän näkee vampyyrien, ihmissusien ja muiden olentojen naamioiden läpi. Yhtäkkiä olentoja alkaa kuolla ja todisteet viittaavat siihen, että Evie on muinaisen ennustuksen keskiössä.

Saatavuus

 

Alyson Nöel: Punaiset tulppaanit

Ever on menettänyt kaiken, perheensäkin, mutta saanut tilalle mystisen kyvyn kuulla ihmisten ajatuksia. Kyky kuitenkin sulkee hänet yksinäisyyteen - tai niin hän luulee, kunnes kouluun ilmestyy salaperäinen poika. Mutta kuka - tai mikä - Damen oikeastaan on?

Saatavuus

 

Oulun kaupunginkirjasto-maakuntakirjasto, toukokuu 2012

OUTI-verkkokirjasto